saurus Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Zdravím vás Máte niekto skúsenosti, ako by som mohol vyriešiť problém? Pri zatváraní zadného operadla (z deleného sedadla to väčšie) mi pravdepodobne vošiel do zatváracieho mechanizmu pás a nejako sa mi to tam zaseklo. Teraz nemôžem sklopiť operadlo a pás je tam pod ním tiež zaseknutý. Rúčka na uvoľnenie operadla z konzolky sa mi logicky nedá potiahnuť, blokuje ju tam pravdepodobne ten vojdený bezpečnostný pás. Fabia I - Combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Zatlačit na opěradlo, aby se zarážka uvolnila ze západky a pak by měla jít "rúčka" odjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bokor Vloženo 1. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2023 Ahojte Pri demontáži zadného deleného sedadla sa mi zasekol stredový zadný bezpečnostný pás škoda fábia 1. Ne a ne stým pohnúť. Navinul sa tak že zadné operadlo nieje možné dať do pôvodnej polohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.