mitan Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Zdravím, dnes jsem pri nasednuti do auta zjistil, že ve dvěřích u řidiče začalo něco hodně nepříjemně drnčet, v podstatě při jakékoli nerovnosti na silnici. Předtím byly třeba plasty taky trošku slyšet, ale jen při velkych dirach apod, tohle je skutečně dost nepřijemnej zvuk, nevíte někdo co by to mohlo být? Zkoušel jsem odmontovat ten plast na dveřích, oddělal jsem všchny ty úchyty, ale pořád to někde (na středu) drželo, tak sem nakonec vyměkl a dal to zpátky, ale rád bych to vrátil k normálu a to rachocení odstranil... Dík za jakoukoli radu Mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Hoj, tam je toho tolik, co muze cvakat, mlatit, drncet, ze se takhle tezko radi. Pokud je to kovovej zvuk, muze bejt treba povolenej sroub u stahovacky, atd. Fakt to chce sundat tapec a najit. Odmontujes to tak, ze musis sundat vsechny sroubky, co jsi asi sundal, a pak jsou jeste srouby za madlem, velky. Musis vyndat z madla ten kus plastu, smerem ke dverim a pak ho vycvaknout. A jeste je jeden malej sroubek za otviranim. Musis vydloubnout (vycvaknout) plast za nim a tam ho najdes. Pak uz jen vytahnout smerem nahoru a pripadne vycvaknout lanko. Tak snad to najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Mě to dělá u spolujezdce,ale kovovéj zvuk to není,spíš jako z plastu???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppies Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 zkus se oddělat tapec - úplně a zkontroluj šroubky co drží mechanismus stahování nebo centrál, mě to taky dělalo a bylo to tím šroubem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 (editace) Pridavam obrazek snad jde z neho neco poznat. Editováno: 9. Říjen 2006, autor: octavka19tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Tak jak? Rachotí to pořád? Našli jste něco? Taky se tam budu muset juknout, tak se svěřte, jestli demontáž nebyla zbytečná. Díkec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 (editace) Vetsinou jsou poveleny srouby od stahovacek - dost casty jev. dodavam - el. stah. Editováno: 18. Říjen 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Vetsinou jsou poveleny srouby od stahovacek - dost casty jev.dodavam - el. stah. A ja dodavam, ze i rucnich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Tady návod jak tapec rozebrat: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/DemontazTapecu.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.