Publikováno Říjen 10, 20177 r Dobrý den, mam octavii 2 r.v 2005 se zadnima parkovacima sensorama, ktery mi na origo radiu ukazovalo distance pri couvani. Pri zapojeni radia ISUDAR mi jen senzory pipaji ale na radiu se nic.neukazuje. Nemáte s tím.někdo zkušenost???
Říjen 10, 20177 r Jaké rádio máš? Možná zkus kouknout do nastavení, jestli tam není něco jako EXTRA ŘÍZENÍ, u mého rádia je tam nastavení parkovací kamery (naváděcí lajny), parkovacího zrcátka anebo zobrazení parkovacího radaru.
Říjen 11, 20177 r Autor Toto radio ...http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/navigation-parts-8/7-inch-touch-screen-rds-navigation/
Říjen 11, 20177 r A jé, tak to je na WIN CE 6, to ti neporadím, s tím nejsem kamarád. Ale zkus kounout do návodu na jejich stránkách, jestli tam něco není o nastavení. Upraveno Říjen 12, 20177 r od miklisek
Říjen 12, 20177 r Autor Jo ten sem stahoval a dtahlo mi to nekolikrat jen prazdne stranky to je cele :/
Březen 10, 20187 r Mám O2 2005 a stejný problém. Při couvání jen pípání. Nastavení jsem prošel ale nic jsem nenašel. Na původním streamu to fungovalo. Neposunul jsi se v tomto problému někam dál?
Březen 14, 20187 r Autor Jojo už mi to normálně jede, zkus v tom tovarnim.nastaveni ( kod 3711) najit OPS a povolit to, v others. Ja sem si zkousel v tom.nastaveni ruzny moznosti a naskocilo. Takze nekde to je ale nereknu ti kde presne. A bacha na gateway, po ctvrt roce mi to radio zaclo vybijet baterku, budu ji muset menit.
Březen 19, 20187 r Tak jsem to prolezl, ale nepodařilo se mi to rozchodit. OPS jsem nenašel, jen Opa, ale po zapnutí žádná změna. Tohle mám v Others. Upraveno Březen 19, 20187 r od Migas21
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.