Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den, mam octavii 2 r.v 2005 se zadnima parkovacima sensorama, ktery mi na origo radiu ukazovalo distance pri couvani. Pri zapojeni radia ISUDAR  mi jen senzory pipaji ale na radiu se nic.neukazuje. Nemáte s tím.někdo zkušenost???

Vloženo

Jaké rádio máš? Možná zkus kouknout do nastavení, jestli tam není něco jako EXTRA ŘÍZENÍ, u mého rádia je tam nastavení parkovací kamery (naváděcí lajny), parkovacího zrcátka anebo zobrazení parkovacího radaru.  

Vloženo (editace)

A jé, tak to je na WIN CE 6, to ti neporadím, s tím nejsem kamarád. Ale zkus kounout do návodu na jejich stránkách, jestli tam něco není o nastavení.

Editováno: , autor: miklisek
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Mám O2 2005 a stejný problém. Při couvání jen pípání. 

Nastavení jsem prošel ale nic jsem nenašel.

Na původním streamu to fungovalo.

Neposunul jsi se v tomto problému někam dál?

Vloženo

Jojo už mi to normálně jede, zkus v tom tovarnim.nastaveni ( kod 3711) najit OPS a povolit to, v others. Ja sem si zkousel v tom.nastaveni ruzny moznosti a naskocilo. Takze nekde to je ale nereknu ti kde presne. A bacha na gateway, po ctvrt roce mi to radio zaclo vybijet baterku, budu ji muset menit.

Vloženo (editace)

Tak jsem to prolezl, ale nepodařilo se mi to rozchodit. OPS jsem nenašel, jen Opa, ale po zapnutí žádná změna.

Tohle mám v Others.

20180314_163630.jpg

20180314_163622.jpg

20180314_163615.jpg

20180314_163608.jpg

20180314_163557.jpg

20180314_163637.jpg

Editováno: , autor: Migas21

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...