Lukáš Kohel Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Dobrý den, mam octavii 2 r.v 2005 se zadnima parkovacima sensorama, ktery mi na origo radiu ukazovalo distance pri couvani. Pri zapojeni radia ISUDAR mi jen senzory pipaji ale na radiu se nic.neukazuje. Nemáte s tím.někdo zkušenost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Jaké rádio máš? Možná zkus kouknout do nastavení, jestli tam není něco jako EXTRA ŘÍZENÍ, u mého rádia je tam nastavení parkovací kamery (naváděcí lajny), parkovacího zrcátka anebo zobrazení parkovacího radaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Kohel Vloženo 11. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Toto radio ...http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/navigation-parts-8/7-inch-touch-screen-rds-navigation/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 (editace) A jé, tak to je na WIN CE 6, to ti neporadím, s tím nejsem kamarád. Ale zkus kounout do návodu na jejich stránkách, jestli tam něco není o nastavení. Editováno: 12. Říjen 2017, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Kohel Vloženo 12. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Szranky se mi nepovedlo najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Ale vždyť odkaz na návod je zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Kohel Vloženo 12. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Jo ten sem stahoval a dtahlo mi to nekolikrat jen prazdne stranky to je cele :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migas21 Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 Mám O2 2005 a stejný problém. Při couvání jen pípání. Nastavení jsem prošel ale nic jsem nenašel. Na původním streamu to fungovalo. Neposunul jsi se v tomto problému někam dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Kohel Vloženo 14. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Jojo už mi to normálně jede, zkus v tom tovarnim.nastaveni ( kod 3711) najit OPS a povolit to, v others. Ja sem si zkousel v tom.nastaveni ruzny moznosti a naskocilo. Takze nekde to je ale nereknu ti kde presne. A bacha na gateway, po ctvrt roce mi to radio zaclo vybijet baterku, budu ji muset menit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migas21 Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 (editace) Tak jsem to prolezl, ale nepodařilo se mi to rozchodit. OPS jsem nenašel, jen Opa, ale po zapnutí žádná změna. Tohle mám v Others. Editováno: 19. Březen 2018, autor: Migas21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.