Publikováno Říjen 18, 20177 r Zdravím pánové. Zima se blíží a tak přemýšlím, jak si zlepšit komfort cestování v zimě. Bez pochyby se asi shodnem na tom, že přídavné nezávislé topení je to nejlepší, možná by mi stačil ale jen ohřev vody jako měla OI. Cestou do práce ujedu cca 15Km přičemž první půlku mám z kopce. Než se auto ohřeje tak to samozřejmě trvá celou cestu. Dal by se tam domontovat el. předehřev vody? Je k dipozici nějaký návod? Motor mám BXE.
Říjen 18, 20177 r Autor Climatronic sice mám, ale o PTC nevím. Určitě to netopí, jak poznám že mám PTC aniž bych rozebíral topení? Nějaká pojistka, relé? Diagnostika žádnou chybu nepíše... Výbavu mám Ambiente.
Říjen 18, 20177 r Autor Ok, PTC si tedy vyřeším a zjistím jak to je, vraťme se ale na původní otázku, ohledně ohřevu i vody. Lze to nějak dodělat?
Říjen 18, 20177 r Autor To jsem právě nenašel, pouze vlákna pro OI. Podporuje to vůbec ŘJ motoru? Nebo bych musel udělat vlastní řízení?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.