LukeK Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 (editace) Zdravím, mám nově Superba, rv 2010, 2.0 125 kw. Jde mi o spárování telefonu (HTC M9) s BT jednotkou. Mám Columbuse. Telefon spáruji, nasdílím kontakty apod. Z auta mohu volat, ALE - telefon je odpojen od sítě a to je docela zásadní problém. Často využívám volání také přes WhatsApp a Viber + jsem hodně na emailu. Takto jsem to používal v Audi A6, která s tím neměla problém. Tel. byl spojen přes BT a přitom se dal normálně ovládat - z telefonu vytáčet kontakty a volat i přes mobilní apky. Jak na to, abych to tak mohl používat? Jinou jednotku? Nastavit jinak mobil? Nebo mám smůlu? Druhým problémem je, že druhá strana slyší ozvěnu, neboli sama sebe, tedy to, co mi říká, 2x. Jak tohle řešit? Děkuji za pomoc. edit: omlouvám se, jsem ve špatné kategorii, mám Superb, ne Octavii, prosím moderátory o přesunutí, ať nezakládám duplicitu, děkuji Editováno: 22. Říjen 2017, autor: LukeK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Je to rSAP jednotka, ktera jede v rezimu vzdalene sim karty. Proto se mobil odpoji a volas jakoby pres auto. Na nejake datove volani muzes bohuzel zapomenout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Stačí v autu pustit Wi-Fi a mobil mám v Octavii k téže HF v pohodě připojený (k Samsungu Galaxy Mega, ale to není podstatné, jde o rSAP). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Ale tahle jednotka nepodporuje wifi. Je to jednotka z roku 2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Přepnout v maxidotu z rsap na HF a je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Ale tahle je jen rSAP ta neumi HF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Omlouvám se za zmatky, původní jsem měl ještě starší, 5N0 035 730 A, podporovala jen rSAP a nešla s novým mobilem. Po výměně za 7P6 035 730 J mi funguje jak rSAP s Wi-Fi, tak klasický režim BT handsfree, kvůli externí anténě používám režim rSAP a Wi-Fi. Jedinou nevýhodou je, že jednotka nepodporuje LTE, ale jen 3G, takže intenet jde občas pomalu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeK Vloženo 22. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Díky za odpovědi. Najdu někde seznam jednotek, které tam ještě jdou namontovat a budou podporovat i klasický BT? Na data jinak asi můžu opravdu zapomenout, právě z toho důvodu, že se jedná jen o 3G, což je nic moc - rozšíření je malé a nebude se navyšovat, budoucnost je 4G + 5G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 Co to tu jsou zase za nesmysly??? 7p6 v žádném pripade neumí rsap!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 Ac to sem nepatri... Mam nanprodej jednu 3c8... 730C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeK Vloženo 23. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 před 23 hodinami, h2o napsal: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting Chápu to správně, že jakoukoli z uvedených jednotek můžu do dvojkovýho Superba přidat? Takže například 3C8-035-730-D nebo 3C8-035-730-E? Obě jednotky podporují 3G a mají Wi-Fi support. Na druhou stranu tam je v tabulce i ta moje jednotka 5N0035730C u které je uvedeno, že nemá podporu skoro ničeho, ani rsap. Přitom to není pravda, tak nevím, jak tomu lze věřit. Já bych nejraději měl takovou jednotku, která mi telefon propojí s autem, ale ne přes ten rsap. Tedy ať nepracuje se vzdálenou správou sim. Na druhou stranu chci, abych přes auto mohl vyhledávat kontakty, viděl příchozí hovory vč. jména volajícího. Nepotřebuji číst SMS. Je podle tady toho požadavku pro mě vhodná některá z jednotek? Pokud ne, pak bych se potřeboval vydat cestou 3G podpory a vytvoření wifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 D nebo E je správne, mam kdyby jsi potreboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeK Vloženo 23. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 před 5 minutami, Milhausek napsal: D nebo E je správne, mam kdyby jsi potreboval Ano, mám zájem. Napíšu SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 Ještě mě napadlo: do nových aut již jsou jednotky s podporou LTE. Nebude nějaká kompatibilní s tímto Columbem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.