spartakcz Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 (editace) Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda nemá někdo zkušenost s připojením GPS trackeru Helmer LK 505 na elektriku Octavie III.? Jde zařízení připojit tak, aby bylo neustále napájeno z el. sítě vozidla? Děkuji za jakoukoliv radu. Editováno: 22. Říjen 2017, autor: spartakcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Zapojit by nemel byt problem,spis jde o to jakou ma tracker spotrebu aby nestavil baterii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 22. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 před 32 minutami, h2o napsal: Zapojit by nemel byt problem,spis jde o to jakou ma tracker spotrebu aby nestavil baterii. Také mě to napadlo, ale bohužel nikde nemohu najít spotřebu v rámci standby módu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 22. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 před 2 hodinami, Aleš_BX napsal: myslí si že jsou mnohem lepší a vhodnějši trackery a hlavně se seriózním a kvalitním GPS chipem, tento nejspíš nic takového nemá... Těžko soudit. Již jej mám a funguje celkem obstojně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonek Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 V Čině stojí tento lokátor kolem 10 dolarů, nepřeplácej to tady v Česku zbytečně. Bude ale lepší nějaký tracker, který můžeš připojit přímo na palubních 12V. Dobré zkušenosti mám s Coban, řada 303. Třeba tento: https://www.aliexpress.com/item/Mini-GSM-Gps-personal-vehicle-tracker-GPS303D-Spy-Vehicle-gps-tracker-car-Realtime-Free-Google-maps/1815289580.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.OcxfXT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 Chapu ze v Cine je to za par korun, ale pokud jsem tady v CR jako prodejce, tak musim na zbozi dat dph, pokud to dovezu legalne tak zaplatit clo a hlavne resim i zaruku a cesky manual. A to nemluvim o nejake homologaci. No a kdyz to budu prodavat tak mne to zivy a chci na tom vydelat. To jenom na upresneni jak tady prodejci okradaji chudy cesky lid. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 23. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 (editace) V 22. 10. 2017 na 19:15, Aleš_BX napsal: myslí si že jsou mnohem lepší a vhodnějši trackery a hlavně se seriózním a kvalitním GPS chipem, tento nejspíš nic takového nemá... Těžko soudit. Lokátor již mám a funguje celkem obstojně. Ten typ, který se prodává například na ebay.com za 10USD, je kopie právě mnou zmiňovaného Helmer. Kvalita této kopie je neporovnatelá právě se zmiňovaným Helmer. Editováno: 27. Říjen 2017, autor: spartakcz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 11. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 (editace) Tak vyřešeno. Tracker jsem připojil přímo do pojistkové skříně přes pojistkové pouzdro s odbočkou (10A). Tzn., pokud vozidlo stojí, je tracker napájen z baterie - pokud je nastartováno, je zařízení napájeno z nabíječky - zaroven se nabíjí baterie. Pokud by vozidlo dlouho stalo a baterie v zařízení by se vybila, ihned po nastartování se začne ze sítě automobilu opětovně nabíjet a automaticky se zapne do standby. Editováno: 11. Listopad 2017, autor: spartakcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toast900 Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Jeste doporucuji poslat do trackeru prikaz "lessgprs+heslo", v manualu neni uveden. To zafunguje tak, ze po 5 minutach bez pohybu (parking mode) prepne do sleep rezimu. Probuzeni SMS nebo cidlem otresu. Helmer 505 je na aliexpressu pod nazvem Coban 102B za cca 35 USD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.