Ceďa18 Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 Dobrý den, mám škodu Octavii scout 2.0 TDI před faceliftem a chtěl bych se zeptat, jestli je v pořádku, že na rychlostní stupeň 5 mě při překročení 100km/h a na stupni 6 při překročení 120km/h zapne náhon na zadní? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubobubik Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 To ako spoznas ze sa ti zapol zadok? Ja to nikdy nespoznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ceďa18 Vloženo 25. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 Při překročení těch rychlosti začne zadek hučet a spolujezdci vzadu cítí vibrace. Měl jsem za to, že se zapne náhon a proto to dělá, ale když nad tím tak přemýšlím, vždy třeba při podhrabu nebo prostě když zabrala zadní kola, tak to takový hučivý zvuk nedělalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.