jakoubek_ Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 Zdravím, jen se zeptam, jak jste spokojeni s funkci asistenta dalkovych svetel? Co se tyka funkcnosti - detekce protijedoucích aut, detekce města, k tomu nemam vyhrad, ale trochu mi vadi rychlostni omezeni pro zapnuti na cca 60km/h, dle manualu plati pro nektere země rychlostni omezeni pro zapnuti +40km/h. Jedna se o to, ze jezdim serpentynama v lese a klidne bych snesl to nastaveni na +40km. Resil jste někdo zmenu nastaveni? J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 změna nastavení není určitě možná oficiální cestou Ale já osobně s tím problém nemám. Do 60 km/h dálková světla nepotřebuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 25. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 jj, ofiko cestou vim, ze se to nedela Mne by se hodilo tak 50km/h, tolik cca jedu lesem v serpentynach, zvere tam je hafo a s tlumenejma to neni zadna hitparada. Obchazim to zatím bud rucnim zapnutim dalkovych svetel, nebo na rovnejsim useku pridam přes 60km/h a ono se to pak do cca 30km/h drzi uz v klidu, takze obejit to jde. Ale nastaveni na 40km/h by bylo pro me lepsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 V zatáčkách v lese by se opravdu hodila nižší rychlost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 podľa návodu na O3 sa to nedá zmenit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 nedá se to změnit, v Car menu můžeš pouze funkci aktivovat nebo deaktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 27. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 dival jsem se do navodu na O3 a taky jsem nalezl jen zapnuti/vypnuti asistenta dalkovych svetel. Nastaveni podmínek /detekce města, rychlost/ v menu není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 som myslel cez VCDS, zmeniť to priamo v kamere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 27. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 na to opravdu sahat zatím nechci, to bych spis zrusil natrvalo Start-Stop. Ale auto je v zaruce a chápu, ze výrobce, pokud se vyskytnou nejake problémy, hleda cokoliv, co by mohlo plneni záruky omezit. A to, ze tyto upravy jsou v servise schopni zjistit, o tom asi nikdo nepochybuje. Holt s tim budu muset zit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 Dobrý den, podle všeho nemám u mého Škoda Kodiaq Laurin & Klement k dispozici Asistent dálkových světel (Auto Light Assist). Chci se zeptat, zda se to dá, tato funkce, dokoupit u autorizovaného výrobce? Děkuji. Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.