kukelkajiri Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Ahojte všichni, předem bych se chtěl omluvit, jsem tu krátce a absolutně netuším, jestli se to tu někdy řešilo nebo ne a prohledávat celé fórum, na rovinu, není čas. Pokud by někdo věděl kam mě odkázat nebo za stručnou odpověď, děkuji moc předem. Jedná se mi o tohle, mám Fabii II Combi 1,6 CAYA a druhé autíčko VW Polo 1,2 BMD, tak nějak postupně se učím co a jak, takže zakoupil jsem neorig. diagnostiku z číny (VCDS), nicméně v angličtině, ale funkční. Chtěl jsem se zeptat, jak správně diagnostikovat, nebo kde sehnat data. U motoru BMD jsou dílenské příručky s názvem myslím mechanika a vstřikování, v jedné z nich jsou hodnoty i s obrázkama pro diagnostiku motoru, takže tam to pochopí i blbec v jakém rozmezí to má být, a když ne co se má udělat, zkontrolovat. Jasné, stručné, přehledné. Existuje něco i pro tu 1,6 TDI CR 55 kW? Nebo všeobecně jak na to? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.