Standis Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Oll 2012. poslední dobou se mi stává, že nahodile mi maxidot hlásí, že nesvítí 3 brzdové světlo. když zastavím motor a přijdu po nějakém čase, světlo již svítí jak má. Pak nějakou dobu nic a po čase zase začne zlobit. Někdy to samé dělá i denní levého světlo. Těd se to zase přehodilo a nesvítí pravé pravé potkávací světlo. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Mně se stává něco podobného. Mám denní světla napojena na potkávačky. Vše fungovalo dlouho v pořádku, až mi na nějakou dobu přestala svítit pravá potkávačka spolu s pravým denním svícením a nedavno se přidala i levá strana. Zajímavé je, že při nenastartovaném motoru vše svítí ok, ale po nastartování zhasnou + se mi na maxidotu objeví hláška, že jsou vadné oba přední blinkry. První blikání je rychlé (signál toho, že je někde prasklá žárovka), ale každé další už funguje ok. Navíc mi nefunguje ani osvětlení SPZ, žárovky jsem měnil, jsou nové. Čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Nikdo nic? :-( Pojistky a žárovky jsou ok. Navíc to samé je u osvětlení SPZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Zdravim, dnes mi rano vyskocilo poruchove hlaseni se 13 prasklymi zarovkami najednou. Blinkry, potkavacky, brzdovky, obrysovky, mlhovky... A doopravdu jsou vsechny praskle. Nevite kde by mohla byt pricina? Jeste se mi to nestalo. Oct II MR 2009. Za pripadny rady dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 A nemohl ti ty žárovky někdo vyměnit? Mohl by to být i důsledek nějakého přepětí, v tom případě by o tom měl být záznam na diagnostice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.