Wittmann Vloženo 8. Říjen 2006 Vloženo 8. Říjen 2006 Nevíte někdo, kde se dá v Praze a okolí výhodně sehnat bomba s co2 (na sváření). Případně máte někdo nějaké zkušenosti s hasičákem místo bomby? Citovat
Host aka Vloženo 9. Říjen 2006 Vloženo 9. Říjen 2006 Cože to sháníš a na co? Krapet jsem to nepochopil??? Citovat
kodemi.:R Vloženo 9. Říjen 2006 Vloženo 9. Říjen 2006 (editace) az neco bude v luftu se vi kam lidi jit Editováno: 9. Říjen 2006, autor: kodemi Citovat
Host aka Vloženo 9. Říjen 2006 Vloženo 9. Říjen 2006 (editace) No nevím, ale mít v dnešní době takové infantilní připomínky mi moc vtipné nepřijde. Editováno: 9. Říjen 2006, autor: aka Citovat
Grygy Vloženo 9. Říjen 2006 Vloženo 9. Říjen 2006 Nevíte někdo, kde se dá v Praze a okolí výhodně sehnat bomba s co2 (na sváření).Případně máte někdo nějaké zkušenosti s hasičákem místo bomby? Zajed nirmalne k hasicum=))JA to od nich beru, bombu za bombu za kilco, ale bohuzel na morave. Citovat
Wittmann Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Vloženo 10. Říjen 2006 No tak, aby to bylo jasnější i těm co se tak nevyznají tak se mi jedná o tlakovou lahev s oxidem uhličitým. to Grygy. Hasiči měněj bomby i u nás, ale já nemám co měnit - bombu ještě nemám. Proto sháním a nechce se mi kupovat novou za 3500,- když po první výměně dostanu nějakou starou Citovat
Grygy Vloženo 11. Říjen 2006 Vloženo 11. Říjen 2006 Aha ja nevedel, ze nemas svou.Hele, zkus si sehnat nejakou s proslou trvanlivosti.Ta je 40let.ja ji mel proslou 4 roky a ti hasici me ji v poho vymenili, vubec na to necumi. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.