Wittmann Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Nevíte někdo, kde se dá v Praze a okolí výhodně sehnat bomba s co2 (na sváření). Případně máte někdo nějaké zkušenosti s hasičákem místo bomby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Ty voe prej bomby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Cože to sháníš a na co? Krapet jsem to nepochopil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 (editace) az neco bude v luftu se vi kam lidi jit Editováno: 9. Říjen 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 (editace) No nevím, ale mít v dnešní době takové infantilní připomínky mi moc vtipné nepřijde. Editováno: 9. Říjen 2006, autor: aka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Nevíte někdo, kde se dá v Praze a okolí výhodně sehnat bomba s co2 (na sváření).Případně máte někdo nějaké zkušenosti s hasičákem místo bomby? Zajed nirmalne k hasicum=))JA to od nich beru, bombu za bombu za kilco, ale bohuzel na morave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 No tak, aby to bylo jasnější i těm co se tak nevyznají tak se mi jedná o tlakovou lahev s oxidem uhličitým. to Grygy. Hasiči měněj bomby i u nás, ale já nemám co měnit - bombu ještě nemám. Proto sháním a nechce se mi kupovat novou za 3500,- když po první výměně dostanu nějakou starou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Aha ja nevedel, ze nemas svou.Hele, zkus si sehnat nejakou s proslou trvanlivosti.Ta je 40let.ja ji mel proslou 4 roky a ti hasici me ji v poho vymenili, vubec na to necumi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.