Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čaute, kúpil som Felíciu z roztrhnutou manžetou na pravej poloose. Pri detailnom prezretí podvozku som si všimol, že uteká olej aj z pravého gufera prevodovky. Gufero som kúpil, vymenil no niečo sa mi tam nezdá. Je tento vnútorný klb, ktorý je ide do prevodovky originál ? ... ak .. tak nemá byť ešte niečo medzi klbom a prevodovkou ? Myslím, že to gufero na prevodovke by malo byť lepšie kryté a že teraz je tam príliž veľká medzera (asi 8mm). Poloos som založil správne (naklepal na doraz) 
Ďakujem 

IMG_20171104_160718.jpg

IMG_20171104_160742.jpg

podle mě tam něco chybí, na tý poloose by měl být takový plechový límec - alespoň já ho tam mám

Ano,Ano presne tak

1521_s-6u0407331m.jpg

• Autor

Vďaka!! Neviete či je možné kúpiť/zohnať ten plech samostatne ? ..alebo je to normálne nejako navarené/prichytené ku klbu ? 
Ďakujem 

Ten krúžok samostatne nekúpiš je súčasť každého klbu ale mne sa zdá že niekto pri demontáži klbu ten plech asi zničil tak ho tam jednoducho nedal.Jedine z iného klbu opatrne stiahnuť a na druhý zase opatrne naraziť

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.