JZKSK Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Čaute, kúpil som Felíciu z roztrhnutou manžetou na pravej poloose. Pri detailnom prezretí podvozku som si všimol, že uteká olej aj z pravého gufera prevodovky. Gufero som kúpil, vymenil no niečo sa mi tam nezdá. Je tento vnútorný klb, ktorý je ide do prevodovky originál ? ... ak .. tak nemá byť ešte niečo medzi klbom a prevodovkou ? Myslím, že to gufero na prevodovke by malo byť lepšie kryté a že teraz je tam príliž veľká medzera (asi 8mm). Poloos som založil správne (naklepal na doraz) Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 podle mě tam něco chybí, na tý poloose by měl být takový plechový límec - alespoň já ho tam mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gtride Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Ano,Ano presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZKSK Vloženo 4. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Vďaka!! Neviete či je možné kúpiť/zohnať ten plech samostatne ? ..alebo je to normálne nejako navarené/prichytené ku klbu ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gtride Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Ten krúžok samostatne nekúpiš je súčasť každého klbu ale mne sa zdá že niekto pri demontáži klbu ten plech asi zničil tak ho tam jednoducho nedal.Jedine z iného klbu opatrne stiahnuť a na druhý zase opatrne naraziť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.