mrakod Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 Ahoj kluci,možna se to tady už řešilo....Omlouvám se..Octavia 2 Combi tdi 77kw,při rozjezdu,škubání,když je motor teplý je to znát ještě více. Při zatažené ruční brzdě-tak nějak jsem to zkoušel-to nedělá. Spojka zabírá krásně. Ráno,jak nastartuju a rozjíždím se ,tak je to škubání slabší,ale jak se motor zahřeje,tak je to šílené. Měnili mi motor v servisu a dvouhmotu.Lamela a setrvák zůstaly původní. Spojka zabírá dole asi 2 cm...Prosím o váš názor-na co se mám připravit nebo jezdit a nic nehrozí? Moc děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter009 Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Zdravím měj jsem svoji Octavii II 1.9tdi u mechanika na výměně spojku tu mi vyměnil ale začlo mi auto špatně brzdit brzdový pedál je hrozně tvrdý čím by to mohlo být? A začla mi svítit kontrolka motoru ? Prosím o radu děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Nezapojena, prasknuta 100rocna hadicka, nemas podtlak na posilovaci brzd, a nefunguje ti korektne turbo, bude vypisovat zavadu ovladacieho tlaku. Alebo nezapojeny nejaky elekmag ventil co pista podtlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.