Marcello Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 (editace) Ahojte spolocnost. Mam problem s ktorym si neviem rady uz nieco vyse mesiaca. Mam taky problem ze: 1.) mi nesvieti prava strana obrysovych svetiel na mojej Octe. Poistku som pozeral, aj vymenil, proste niekedy to sviet, niekedy nie, auto je v klude, motor nebezi a ono sa to samo rozsvieti po 5 sekundach a niekedy vobec. Klepal som po kabloch, vsetkom moznom ale parkovacka - obrysovky ani len neblikli... Niekedy mi to svieti v pohode vzdy a niekedy to nejde. 2.) Mam obcas zvysenu hodinovu spotrebu 2.0 - 2.8 l/h pri behu motora napradzno. Niekedy mi to neurobi mesiac dva a niekedy mi to spravi aj 5x za tyzden. Moze to byt lambda ? Som ju skusil odpojit a s motorom to ani necuklo, akoby tam ani nebola. Lenze dva dni na to sa to zas sprava normalne a klesne to naspat na tych cca 1.0 - 1.3 l/h. Vraj uz lambda odchadza, pozeral som aj na oscilo, lenze co ak je niekde zly kontakt ktorym ide info do RJ ? Nezda sa mi aby bola lambda mesiac dva OK a potom v priebehu dna zblbla aj 3x resp. by vobec nesla. Dakujem za nakopnutie a rady. P.S.: Vo vypise pamati zavad nebolo nic, dokonca ani ta odpojena lambda, a ani check sa neozval... Dakujem. Editováno: 9. Říjen 2006, autor: Marcello Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Nikto nic ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 zkus vyměnit otočnák! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 (editace) zkus vyměnit otočnák! otocnak ? co je to ? to pocujem prvy krat.... Editováno: 11. Říjen 2006, autor: Marcello Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 zkus vyměnit otočnák! otocnak ? co je to ? to pocujem prvy krat.... spínač světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 hmm, nezda sa mi to ale skusim preverit... Asi ta to len tak nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.