Přejít na obsah

Obrysovky a zvysena spotreba.... obcas hapruju

Marcello

Doporučené příspěvky

Ahojte spolocnost.

Mam problem s ktorym si neviem rady uz nieco vyse mesiaca. Mam taky problem ze:

1.) mi nesvieti prava strana obrysovych svetiel na mojej Octe. Poistku som pozeral, aj vymenil, proste niekedy to sviet, niekedy nie, auto je v klude, motor nebezi a ono sa to samo rozsvieti po 5 sekundach a niekedy vobec. Klepal som po kabloch, vsetkom moznom ale parkovacka - obrysovky ani len neblikli... Niekedy mi to svieti v pohode vzdy a niekedy to nejde.

2.) Mam obcas zvysenu hodinovu spotrebu 2.0 - 2.8 l/h pri behu motora napradzno. Niekedy mi to neurobi mesiac dva a niekedy mi to spravi aj 5x za tyzden. Moze to byt lambda ? Som ju skusil odpojit a s motorom to ani necuklo, akoby tam ani nebola. Lenze dva dni na to sa to zas sprava normalne a klesne to naspat na tych cca 1.0 - 1.3 l/h. Vraj uz lambda odchadza, pozeral som aj na oscilo, lenze co ak je niekde zly kontakt ktorym ide info do RJ ? Nezda sa mi aby bola lambda mesiac dva OK a potom v priebehu dna zblbla aj 3x resp. by vobec nesla.

Dakujem za nakopnutie a rady.

P.S.: Vo vypise pamati zavad nebolo nic, dokonca ani ta odpojena lambda, a ani check sa neozval...

Dakujem.

Editováno: , autor: Marcello
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...