OloZX6R Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Tak se mi přiblížila výměna svíček a vzduchového filtru a když už to budu dělat, rád bych dal něco "lepšího" než je originál. Rád bych namontoval nějaký výkonnější svíčky a sport. vzducháč... Navíc začínám pokukovat po nějakým sport. výfuku (asi jenom poslední díl).... takže jestli někdo máte zkušenosti, nápady, vyzkoušený kombinace a tak, napište...díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 co vim, tak sem přímo na HTP nenašel žádný"lepší" svíčky , filtr má v airboxu vložku GREEN, taky to bych řekl nic nepřidalo.. s laďákem mám velmi dobrou zkušenost(co se týče zvuku) s firmou laityng(jsou i velice solidní)ale ten sem měl na felině(tam mi taky nepřišlo, že by to nějak hejbalo s výkonem-se spotřebou to hnulo vejš!!) taky sem ještě měl kdysy vejfuk ZAPA(nebo tak nějak-česká firma) stál taky za hovno!!, a neměl ani zvuk, natoš výkon!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 aha, no já našel svíčky od BRISKu, maj nějaký lepší jiskřiště a dělaj je přímo na fábku 1.2...výfuk řeším, ale od laityngu bych si ho nevzal, už jsem jich tu pár viděl a většinou na ně lidi nadávaj, spíš by se mi líbil remus, no uvidím,,,vzducháč mě napadnul od KN, protože GREENa jsem kdysi měl v toledu a nic to nědělalo, chtělo by to ještě nějaký ohlasy od majitelů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 no brisky sem tam dal nějaký přímo pro HTP ale asi to budou jen nějaký normální, pak mi stejně známej měchoš řikal, ať tam prdnu ty co tym byly origo, že z vlastní zkušenosti to bude nejlepší(tak sem si zase sehnal ty boshe co sem tam měl předtim a někdy je tam prdnu) filtr sem měl taky vplánu puvodně KNko ale nakonec sem vykšeftnul ten green, a fakt mi nepříde že by to bylo něco extra, podobný ohlasy budou určo i u majitelů KN proč lidi nadávali na laityng??(je fakt že někerý dyzajny sou od nich hnuj!!)a člověk ho sežene přímo na typ auta, což myslim remus nedělá(na kombika) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 je jedno jestli použiješ vložku od KN nebo Greenu není žádnej rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 je jedno jestli použiješ vložku od KN nebo Greenu není žádnej rozdíl Aha, ale proč je tam teda rozdíl v cemě? jako že se platí značka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Určitě platíš i značku, ale prakticky nepoznáš rozdíl jestli máš vložku KN nebo Green. Já už slyšel nebo četl různé názory a je pravda, že od toho nelze čekat žádný viditelný efekt. Maličko se mi po výměně za KN změnil zvuk, ale opravdu minimálně (možná je to placebo), ale těžko porovnat jestli když je mokro je lepší sportovní oproti papíráku, jak se často píše . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 je jedno jestli použiješ vložku od KN nebo Greenu není žádnej rozdíl Aha, ale proč je tam teda rozdíl v cemě? jako že se platí značka?? je to o značce, ale mezi KN a GREENem je rozdíl v hustotě filtrace(prej) a co máš teda kua proti laityngu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 je jedno jestli použiješ vložku od KN nebo Greenu není žádnej rozdíl Aha, ale proč je tam teda rozdíl v cemě? jako že se platí značka?? je to o značce, ale mezi KN a GREENem je rozdíl v hustotě filtrace(prej) a co máš teda kua proti laityngu?? Takže celkově lze říct, že by KN mohl být lepší?? Jinak mě osobně se laityng nelíbí jako výrobek, cca před rokem jsem se bavil v jednom tunning krámě a majitelka mi řekla, že tyhle výfuky jsou tak na 3 roky, pak že se rozpadaj a že je to vlastně obalená roura,,,,takže ve mě nevzbuzujou důvěru...na druhou stranu jsem měl na autě jen koncovej díl remus a byl super zvouček a ani se nezvedla spotřeba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Na 1.9 TDI jsme původně koupili Greena v DM-Brno, přišel, že ho tam dáme, jenže ouvej - ani za boha neseděl. Ani po odříznutí nějakých gumových čudlů neseděl. Reklamace proběhla - vyměnili ho a poslali 2 a ten byl snad ještě horší!!! Tak se koupil sice podstatně dražší BMC. Pasoval na první pokus Co se týká výfuků - na Fávu máme Laiťase (origo cena na Fávo 3.400,- - výfuk+roura - motnáž na půl hoďky) - jetej po celý rok už 3 roky a pořád vpohodě co se týká prorezivění atd. Spotřeba šla asi o trochu víc nahoru, jenže není porovnání protože se v létě jezdí na 185/55 14" gumách a v zimě na zimákách. Má nádhernej zvuk, prostě spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 já právě taky na laityng nemužu říct špatný slovo, a právě se mi líbí jak byli hned ochotný mi ho udělat přímo na typ auta(i rozměr koncovek kerej tam nedávaj), takže sem jen přehodil kus za kus a bylo(ne jak u uni koncáren)mám zato že je tam i tři roky záruka(mrkni na jejich stránky, někde sem i četl, že právě i ty výrobní procesy sou gut, že to neni ňákej šmejd) akorát někerý typy sou pěkně hnusný!!, ale dá se vybrat hezonkej!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordHumphreyAppleby Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 no brisky sem tam dal nějaký přímo pro HTP ale asi to budou jen nějaký normální, pak mi stejně známej měchoš řikal, ať tam prdnu ty co tym byly origo, že z vlastní zkušenosti to bude nejlepší(tak sem si zase sehnal ty boshe co sem tam měl předtim a někdy je tam prdnu) filtr sem měl taky vplánu puvodně KNko ale nakonec sem vykšeftnul ten green, a fakt mi nepříde že by to bylo něco extra, podobný ohlasy budou určo i u majitelů KN proč lidi nadávali na laityng??(je fakt že někerý dyzajny sou od nich hnuj!!)a člověk ho sežene přímo na typ auta, což myslim remus nedělá(na kombika) Mám vyníkající zkušenost s http://www.aukro.sk/item870561382-denso-iridium-power-ik16-sada-4kusu.html, jezdím s nimi jak na plyn tak na benzín a ihned po namontování byly znát jak na výkonu, tak na zvuku motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.