ZajacLP Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Zdravím, budem meniť palivový filter a musím aj hadičky ktoré idú z neho. Po dlhšej jazde mi cez hadičky/tesnenie filtra neviem presne tečie nafta. Vie poradiť niekto aký priemer hadíc tam ide? 1.9tdi 74kw. 2000 ročník, a či treba originálny diel , alebo stačí kúpiť napr. dva metre hadice a z toho si odrezať koľko budem potrebovať. Ďakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Jdou koupit přímo origo hadice, ale cena tě moc nepotěší. Pak jako levnější varianta jde koupit origo hadice v metráži, tam je cena cca 600 kč/m. Její kvalita, ale taky není žádný zázrak. Mě se zatím nejvíc osvědčila tato hadice: http://www.hadice.info/hadice-pro-ropne-produkty/petrotec-sae-30r9/ Rozměr zvolíš 7,9/14,3 Pak jdou koupit obyč. hadice prý určený na paliva (Fagumit a pod..) v ceně cca 30 kč/m, ale počítej s tím, že je budeš měnit 2x do roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZajacLP Vloženo 27. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 tie čo si poslal link sa mi celkom pozdávajú. ako si ich uchytil? dal si klasické spony na uchytenie hadíc 14x12? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Ne nechal jsem ty původní pérové. Pokud je hadice OK, tak bez problémů drží. A hlavně neničí povrh hadice jako např. šroubovací spony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZajacLP Vloženo 28. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 máš aj nejaké odporúčania na filter? rozmýšľam medzi filtron, mann, bosch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Mann nebo Bosch. Filtronu bych se u svého auta vyhnul.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.