Publikováno Listopad 26, 20177 r Zdravím, budem meniť palivový filter a musím aj hadičky ktoré idú z neho. Po dlhšej jazde mi cez hadičky/tesnenie filtra neviem presne tečie nafta. Vie poradiť niekto aký priemer hadíc tam ide? 1.9tdi 74kw. 2000 ročník, a či treba originálny diel , alebo stačí kúpiť napr. dva metre hadice a z toho si odrezať koľko budem potrebovať. Ďakujem za rady.
Listopad 26, 20177 r Jdou koupit přímo origo hadice, ale cena tě moc nepotěší. Pak jako levnější varianta jde koupit origo hadice v metráži, tam je cena cca 600 kč/m. Její kvalita, ale taky není žádný zázrak. Mě se zatím nejvíc osvědčila tato hadice: http://www.hadice.info/hadice-pro-ropne-produkty/petrotec-sae-30r9/ Rozměr zvolíš 7,9/14,3 Pak jdou koupit obyč. hadice prý určený na paliva (Fagumit a pod..) v ceně cca 30 kč/m, ale počítej s tím, že je budeš měnit 2x do roka.
Listopad 27, 20177 r Autor tie čo si poslal link sa mi celkom pozdávajú. ako si ich uchytil? dal si klasické spony na uchytenie hadíc 14x12?
Listopad 27, 20177 r Ne nechal jsem ty původní pérové. Pokud je hadice OK, tak bez problémů drží. A hlavně neničí povrh hadice jako např. šroubovací spony.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.