CentriFUGA Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 (editace) Ahoj, tak po výměně druhé lambda sondy jsem vymazal chyby viz níže a tyto neukazují, ale ještě teď se znovu rozsvítila kontrolka ESP a znovu motoru. Po přečtení jednotky ABS to odkazuje na chybu motoru. A v motoru to píše toto: 16502 - cidlo teploty chladici kapaliny (G62): signal prilis velky P0118 - 35-10 Tak snad pomůže výměna tohoto čidla, jiné chyby už se neukazují, ale rád bych si to ověřil ... snad někdo odpoví, narozdíl od spodního příspěvku. Díky Původní příspěvek: Ahoj, řešíme u kamaráda vyskakující závadu motoru a na VAGu jsem vyčetl toto: 16522 - rada valcu 1 - sonda 2: signal prilis velky P0138 - 35-10 - - - Sporadická 17526 - rada valcu 1 - sonda 2: obvod vyhrivani: preruseni P1118 - 35-00 - - 17811 - system zpetneho vedeni vyfuk.plynu - regulacni odchylka P1403 - 35-00 - Co jsem vyčetl, tak je to lambda sonda, ale nejsem si jistý jestli první nebo druhá ? Podle toho že tam je SONDA 2 předpokládám, že to je ta za katíkem, tzn. ta druhá ? Díky za rady. Nikde jsem to tu nenašel přesně určeno. Editováno: 29. Listopad 2017, autor: CentriFUGA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.