Albrecht Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Nazdárek, hledal jsem ve starších tématech ale nic jsem nenašel. Máte někdo zkušenost s výměnou tlumičů u čtyrkolky?nevím co tam dát a taky jsem slyšel že se musí dělat geometrie na všech 4 kolech což moc nechápu. kdo co ví, kdo napoví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albrecht Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Sem zapomněl! mám lesnickou verzi s motorem 77kw tdi pd. teda 77 původně . teď už je tam čip od reeschy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albrecht Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Díky za rady a zase se někdy vozvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albrecht Vloženo 15. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Fakt nikdo nemá čtyrkolku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Normálně je vyměníš,nic víc.Povolíš dole,nahoře,vytáhneš,dáš nový a je to.nevím na co dělat geo??Budeš snad hýbat s uložením nebo co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 já sem dával monroe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albrecht Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.