Gocek Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Zdar děvčata a chlapci,dnes se mi objevil problém s blinkrem a to se projevuje tak,že při zapnutí směru ,nebo výstrahy svítí blinkry stále nepřerušovaně.Před dvěma týdny jsem si montoval nové tažné a minulou středu vyjel poprvé s vozíkem ,doufám ,že to nemá vliv.Uvádím to,protože na starším foru se něco kolem toho motalo.Na můj problém jsem nic nenašel,tak doufám ,že mě nikdo neztěpe.Čus bus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Rozebrat spinac vystrahy - a pote vymena kondiku - casem vyhreje. Vse za stejne parametry samo. Pote tam najdes diodu a nejaky ten odpurek. Je tam i svab. Asi jeste k tomu zalitej nebo co.Ale ten byva ok. Proste nad sebou dva tistaky. Jen rikam ze se casem blinkry zpomali nebo zustanou stat. Pak je tam i rele, muzes se take nato mrknout. Je to hracka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 nebo jestli se s tm nechces s..at tak kup novy ve skodovce asi za 8OO, vycvaknes vymenis a jedes dal... zalezi jen jestli chces nebo nechces za to solit :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Díky za pomoc pokud jde něco opravit,tak to vždy skusím ,ty ceny nahr. dílu jsou dost přemrštěné.Čus bus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 byl to jen navrh druhe varianty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 To nic ,stejně jsem čuměl jak je to dělaný.Já jsem ročník jen přes dráty,ale funguje,takže dík, i když se řídím heslem PORUCHY MEZI NEBEM A ZEMÍ neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.