gabo111 Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 Zdravím , chcel by som sa spýtať, mám Superba 2 s navigaciou Columbus ale nechce mi čítať SD karty ani CD a ide iba AUX ak si chcem vybrať z medíí , vedel by mi niekto poradit ? som v tom nováčik Ďakujem Citovat
Milhausek Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 Možná mas jeden z prvních fw co neumí větší karty než 2gb.. lze přehrát Citovat
gabo111 Vloženo 5. Prosinec 2017 Autor Vloženo 5. Prosinec 2017 a to súvisí aj s CD ? a kde zoberiem novší FW ? Citovat
ferda25 Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 (editace) CD řeší jen výměna mechaniky. Nic jiného. Protože dle popisu nečte navigace vůbec nic může být poškozená i základní deska. Pokud to nevidí ani HDD(v rámci médií nevypíše volnou kapacitu) je jistota, že je základní deska poškozená. Editováno: 5. Prosinec 2017, autor: ferda25 Citovat
gabo111 Vloženo 5. Prosinec 2017 Autor Vloženo 5. Prosinec 2017 kapacitu vypisuje volnú, a keby bola poškodená doska aká kolko by stála výmena ? vkee vložím CD vypíše ze našítava sa a potom viac nič a neskor že chyba CD/DVD a ked dám SD kartu s originál škoda navigáciou napíše že načítava sa medíum a taktiež viacej nič Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.