gabo111 Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Zdravím , chcel by som sa spýtať, mám Superba 2 s navigaciou Columbus ale nechce mi čítať SD karty ani CD a ide iba AUX ak si chcem vybrať z medíí , vedel by mi niekto poradit ? som v tom nováčik Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Možná mas jeden z prvních fw co neumí větší karty než 2gb.. lze přehrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabo111 Vloženo 5. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 a to súvisí aj s CD ? a kde zoberiem novší FW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 (editace) CD řeší jen výměna mechaniky. Nic jiného. Protože dle popisu nečte navigace vůbec nic může být poškozená i základní deska. Pokud to nevidí ani HDD(v rámci médií nevypíše volnou kapacitu) je jistota, že je základní deska poškozená. Editováno: 5. Prosinec 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabo111 Vloženo 5. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 kapacitu vypisuje volnú, a keby bola poškodená doska aká kolko by stála výmena ? vkee vložím CD vypíše ze našítava sa a potom viac nič a neskor že chyba CD/DVD a ked dám SD kartu s originál škoda navigáciou napíše že načítava sa medíum a taktiež viacej nič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.