Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

hledal jsem, ale kromě adaptéru jsem nic nenašel a proto se dovolím zeptat majitelů SUPŮ, jaký používáte držák na mobil?

Líbí se mi ty do mřížky, protože matlat si sklo se mi už moc nechce (používal jsem na Octavii) a především, vzdálenost skla od sedačky je delší jak u Octavie.
Bohužel střídám mobily (iPhone SE, 7, 7 Plus, X,...) a z toho důvodu je pro mě nesmysl kupovat ty magnetické, protože bych musel mít polepený každý telefon a zároveň odpadá možnost BRODIT konzolí, protože bych musel mít několik "paticí".

Ideální nějaký, který nepadá, je nastavitelný a především ozkoušený :)

Předem díky za návrhy, :) případně i za fotky Vašich řešení.

Pavel

Tak se podělím, držák je focen ve Fabii, jelikož sem jo tam přehodil manželce. Používal jsem ho v supu rok, nejčastěji v něm byl huawei p9, občas p7, parkrát Samsung note 3. Teď ho používá manželka ve Fabii na iPhone Se. Je nastavitelný a drží pěkně. Můžu doporučit.
Já teď používám držák od nilkin, magnetický včetně bezdrat. Nabíjení - funguje pěkně se Samsung s8. Snad to někomu pomůže:-)2f6ec0757fdd359cf9ac5fb459a2c8c4.jpgd300b504870e76264c89c857a4206566.jpg

Ja telefon hazim do popelniku( samsung galaxy S8) pritelkyne tam dava iphone 8 a bez probpemu. Jak na navigaci,tak na bezne vozeni. Tyhle drzaky do ventilaci nejsou spatny. Ale precijenom telefon za 20tkc+ nedam do pofidernich pacicek do ventilace. To uz je lepsi ten co ma kolega nademnou v SII.

• Autor

Mám HF, takže mi nevadí ani telefon v kapse, ale když si chci zapnout navigaci (WaZe) kvůli radarům apod. tak ho mít v ruce nemůžu...

Jinak já mám iPhone půjčovnu, takže beru telefon, který mi zůstane (iPhone SE, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, X) a nemůžu mít na všech nalepený magnet nebo kupovat patice :|

Proto je pro mě řešení buď přísavka na sklo (to už mám) nebo něco do ventilace :|

já mám kombinaci sokl od broditu na palubce a na něm na kloubu univerzální držák

• Autor

Muzes dat fotku? Pripadne i odkazy? 

Edit: ten univerzalni neni pro iPhone Plus :( 

Upraveno od Pawlisko

fotku po ruce nemám.. Od broditu je jen ta konzole a kloub na držák. Samotný držák už je něco do čeho pasoval telefon. Kloub taky neni potřeba, ale líp se na to kouká a šmatlá, když je to pootočený. Moje kombinace je

https://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-854218/brodit-proclip-montazni-konzole-pro-skoda-superb-09-15-na-stred-vlevo.html

https://www.sunnysoft.cz/zbozi/123PBR-215114/brodit-montazni-adapter-s-kloubem-pro-vsechny-phr-sh-drzaky.html

https://www.sunnysoft.cz/zbozi/124PHR-047/sh-drzak-mini-pda-gripper-2-nastavitelny-59-89-mm.html

• Autor

Kdybych te poprosil mohl by jsi udelat fotku od ridice a spolujezdce? Zajimalo by me jak to vypada v realu. Nespecham na to. 

vzhled jsem ani moc neřešil a už vůbec ne od spolujezdce, ten si zvykne. Ale samotný držák by se asi dal sehnat elegantnější. Podstatné pro mě bylo, že je na to dobře vidět, je to po ruce a zároveň to ani nepřekáží. 

20171212-IMG_4287.jpg

20171212-IMG_4288.jpg

20171212-IMG_4289.jpg

20171212-IMG_4290.jpg

• Autor

Díky moc!

• 1 měsíc později...

prosím jak máš v tom supu ten držák přidělanej na tu palubku... děkuji za info popřípadě foto z druhé strany...

Myslíš ten sokl od Broditu? Ten je narvanej do škvír mezi palubkou a rádiem/větrákem. Jsou na něm takový zpětný háčky. Dodávaj k tomu takový pajcr, ty mezery se trochu roztáhnou, ten sokl se do nich narve a pak jen tak nevypadne. Neni mi úplně jasný co přesně má být v záběru "z druhé strany"

• 10 měsíců později...

Ahoj, tak já mám teda magnetický ve ventilaci ale pravda mám jen jeden telefon nestřídám je .... a ten plíšek nemám nalepený na telefonu ale v průhledném PVC obalu co byl k telefonu ... 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.