Zsteiner Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Zdravím. Odešlo mi zvedání sedačky u řidiče a mám možnost koupit pěkně sedadlo z praváka (Anglie). Má někdo zkušenost s prehozenim? Je tam nějaký háček? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zsteiner Vloženo 14. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Ještě doplním, že sedadlo z praváka by bylo samozřejmě od spolujezdce (levé sedadlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 nebude čidlo zapnutí pásu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zsteiner Vloženo 14. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 před 11 minutami, ka_r_los napsal: nebude čidlo zapnutí pásu A přehodit z mojí stávající to nepůjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Samozřejmě půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zsteiner Vloženo 14. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Nebo jde případně opravit mechanismus zvedání? Se sedačkou nejde vůbec hnout. Manželka měří 150cm a zrovna to odešlo v docela nízké poloze, tak si musí dávat pod zadek polštářek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Osobně bych se pokusil mrknout na ten mechanismus původní sedačky.Moc tomu nevěřím, že by zde byl extra problém opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zsteiner Vloženo 14. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 před 5 hodinami, Radas1 napsal: Osobně bych se pokusil mrknout na ten mechanismus původní sedačky.Moc tomu nevěřím, že by zde byl extra problém opravy. Tak mi to nedalo a sedačku jsem ještě teď po práci vyndal a mechanismus rozebral. Bohužel oprava není možná. Jsou tam dva plastové pulmesice proti sobě, ktere tlačí na kolečko a jeden se ulomil. Kdyby to nebylo z plastu, je to věcné. Ale úspory evidentně vedou. Hlavně nechápu tu cenu! 2700kc za dva výlisky plechu a kousek plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Necituj příspěvěk nad tebou... Kdyby nebyly rybníky, plast je na výrobu levnější než kov a na novém autě automobilka moc nevydělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.