Publikováno Prosinec 14, 20177 r Zdravím. Odešlo mi zvedání sedačky u řidiče a mám možnost koupit pěkně sedadlo z praváka (Anglie). Má někdo zkušenost s prehozenim? Je tam nějaký háček? Děkuji
Prosinec 14, 20177 r Autor Ještě doplním, že sedadlo z praváka by bylo samozřejmě od spolujezdce (levé sedadlo)
Prosinec 14, 20177 r Autor před 11 minutami, ka_r_los napsal: nebude čidlo zapnutí pásu A přehodit z mojí stávající to nepůjde?
Prosinec 14, 20177 r Autor Nebo jde případně opravit mechanismus zvedání? Se sedačkou nejde vůbec hnout. Manželka měří 150cm a zrovna to odešlo v docela nízké poloze, tak si musí dávat pod zadek polštářek
Prosinec 14, 20177 r Osobně bych se pokusil mrknout na ten mechanismus původní sedačky.Moc tomu nevěřím, že by zde byl extra problém opravy.
Prosinec 14, 20177 r Autor před 5 hodinami, Radas1 napsal: Osobně bych se pokusil mrknout na ten mechanismus původní sedačky.Moc tomu nevěřím, že by zde byl extra problém opravy. Tak mi to nedalo a sedačku jsem ještě teď po práci vyndal a mechanismus rozebral. Bohužel oprava není možná. Jsou tam dva plastové pulmesice proti sobě, ktere tlačí na kolečko a jeden se ulomil. Kdyby to nebylo z plastu, je to věcné. Ale úspory evidentně vedou. Hlavně nechápu tu cenu! 2700kc za dva výlisky plechu a kousek plastu.
Prosinec 15, 20177 r Necituj příspěvěk nad tebou... Kdyby nebyly rybníky, plast je na výrobu levnější než kov a na novém autě automobilka moc nevydělá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.