CHOVKY Vloženo 26. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2017 Zdravím, mám taky problem ze po nastartovani auta mi vyhodi 7 závad. Niekedy sa závady počas jazdy vypnu. Auto startuje bez problemu. SIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 26. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2017 Zdravim, me se stalo neco podobneho v prvnim mesici. Akorat k podobnym zavadam jako tam mas ty se mi pridala i zavada motoru, cimz se moje situace stala vic nebezpecnejsim, protoze se mi to stalo behem jizdy. Po zajeti na kraj a opetovnem nastartovani mi zavady zmizely. Auto slo okamzite do servisu, kam se na nej prijeli podivat i z fabriky - resenim bylo preflashovani ridici jednotky za novejsi verzi. Ale ja mam auto ze treti serie cerven 2015. Nevim, jak stare ho mas ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celerjehnusnej Vloženo 26. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2017 Mám auto 14 dní, 3x mi to hlásilo chybu osvětlení, po vypnutí a nastartování OK. A jednou jsem přišel k autu, a otevřený kufr. Po svátcích s tím musím do servisu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHOVKY Vloženo 26. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2017 Auto mám od 7/15 ale elektrikar v skodovke ma dovolenku do 8.1. takze hladam pomoc kde sa da. S tym kufrom sa to stava aj mne ale to len preto lebo vo vrecku stlacim kluci. Aspom dufam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Vsetky tieto zavady,kontrolky a este aj nejake navyse sa mi zobrazli po odpojeni baterie.Postupne pocas jazdy pozhasinali,akurat start stop a front asist /adaptabilny tempomat potreboval po jazde vypnutie motora a opatovne nastartovanie a zhaslo uplne vsetko bez zavad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 Chyba nouzoveho volani. Byl jsem v servise i se svetlama, nahodne se prenastavujicima hodinama a vypadavajicim signalem gps. Vyresili jen svetla (snad) na zbytek se maji prijet v patek primo ze skodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpi11 Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 eMeF...jak ti vyresili tu chybu nouzoveho volani? Mam stejny problem a v servise mi rekli, ze si mam dobit baterku, ktera je nekde za tema tlacitky :/. Ale nechce se mi verit, ze auto stare dva tydny, by uz potrebovalo dobit baterku :(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Moc mi k tomu nerekli, ale odstranili chybovou hlasku a rekli, ze pokud by se opakovalo at se ozvu. V kazdem pripade s touto chybou se obcas objevovaly problemy s prijmem GPS a samovolne se prenastavovaly hodiny (nastavene na automaticke serizeni podle GPS). jinak ale souhlas s nazorem viz vyse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.