hanysek33 Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 lidičci stalo se někomu,že mu zlobylo DO na origo klíči.musím DO zmáčknout třeba 2x3x než se mi autí zamkne nebo odemkne.baterka v klíčku je nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Mně se to občas stalo, tak jsem to rozebral, vyčistil kontakty, hlavně pro baterii a zatím to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 jooojooo díííky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Me se to take stavalo, reklamoval jsem to, dostal jsem nove ovladace, reklamoval jsem to podruhe, dostal jsem opet nove ovladace. Ze by nemoc ovladacu? (nebylo to DO v klicku, ale mimo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.