Fel0n Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Potřeboval bych poradit, jak zjistim kolik km mám do servisu ? zkoušel jsem, že jsem měl zapalování do první polohy a držel jsem nulovací tlačítko ale vždy akorát se vynulovali kilometry a znova naskočili, ale pořád ne a ne naskočit kolik km do servisu ? děkuji za všechny rady jedná se o dvojkovou oktávku před FL.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Jaký máš budíky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Podrž horní kolébku na páčce stěračů. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fel0n Vloženo 30. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Tenhle palubák mám takže stačí dát zapalování do první polohy a držet horní kelébku stěračů jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 tlacitko na pravej packe hore podrzat - stav auta - tam to je ked mas MF volant tak cez neho vojdi do menu a najdi stav auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 (editace) Já musim přes nulovací tlačítko OII před face maxidot Editováno: 9. Březen 2018, autor: Spajky007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.