Gappa Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Zdravím,nevíte co znamená hláška BXE 1,9L- TDI-MT/AT P1592 -snímač plnícího tlaku-souvislost mezi plnícím tlakem a atmosférickým tlakem -Trvale P0238. -Snímaç plnícího tlaku -příliš vysoký signál -Přerušovaný Někdy při rozjezdu není plný výkon motoru,po otočení klíčku zapalování výkon jak má být. Co mám vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttominoo Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 (editace) Ahoj. Vyřešil jsi to nějak mám úplně stejný problém... Nebo někdo neví čím by to mohlo být? Turbo mám asi 2000km po repasu Editováno: 21. Květen 2020, autor: ttominoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Zkontroluj kableza ktera vede kolem starteru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.