oradoxxx Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Dobrý den, mám Superba 1.6 TDI GreenLine 77.kw rok 2012 a všiml jsem si, že po zamknutí auta mi Bliká tlačítko výstražných světel (tlačítko uprostřed palubovky), jen tak problikává. Chci se zeptat zda je to normální, či mi to nevymlátí baterii. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zooropa101 Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Zdravím. Začalo to robiť aj mne. Chcem sa opýtať či ste to nejak vyriešili? Vopred vdaka za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Je to normal?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 12. leden 2020 Sdílet Vloženo 12. leden 2020 teda to to nikdo neřešl nebo nevysvětlí co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morkez Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Zdravím, objevil se u mě stejný problém. Po zamknutí auta mi chvíli velmi jemně svítí tlačítko výstražných světe a po chvilce se rozbliká. Podařilo se někomu odhalit příčinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 (editace) Vraj to vacsinou robi alarm, ked je slaba baterka, alebo vadna sirena alarmu. Otestuj sirenu alarmu, alebo vymen baterku od ovladaca alarmu. Uvidis, ci pomoze. Editováno: 3. Březen 2021, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morkez Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 Právě jsem alarm odzkoušel. Siréna houká. Kondici baterky alarmu nejsem schopný posoudit. Zítra zkusím zavolat do autorizovaného servisu a podiskutovat, co si o tom myslí. Každopádně děkuji moc za nasměrování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.