Remus by skoda Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 (editace) Našel jsem na netu :-) Editováno: 11. Říjen 2006, autor: Remus by skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 (editace) No, je to lepší než nic... Možná objednám, držáky fakt chyběj... (a je to nepochopitelný - když byly i ve Felicii) Každopádně Remusi díky! Editováno: 11. Říjen 2006, autor: Budy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 kua to neni spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 že by se někdo chytil a začal vyrábět tady u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Sice OK,ale nevím,kolik toho vydrží zavěšení krytu loketky při jízdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Sice OK,ale nevím,kolik toho vydrží zavěšení krytu loketky při jízdě Tak dvě plechovky, nebo 0,5 PETky určitě a větší objem se do toho, hádám, stejně nevejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Cosby myslí asi ty panty vrchní části - deklu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Ano,myslel jsem deklu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Cosby myslí asi ty panty vrchní části - deklu. Aha Zrovna já to pití v loketce mít dlouho nebudu, protože se bez opírání o loketku asi neobejdu. Využíval bych to na horký kafe na 5, 10 minut. Ale je fakt že když si představím ten nadskakující dekl při každé nerovnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Cosby myslí asi ty panty vrchní části - deklu. Aha Zrovna já to pití v loketce mít dlouho nebudu, protože se bez opírání o loketku asi neobejdu. Využíval bych to na horký kafe na 5, 10 minut. Ale je fakt že když si představím ten nadskakující dekl při každé nerovnosti... by ses o to tak možná opařil ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 No on nějakou takovou trochu aretaci v otevřené poloze má, ale asi to držet nebude, zvlášť na našich cestách, jinak ty panty jsou dost náchylný na ulomení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 (editace) by ses o to tak možná opařil ne Kafem v kelímku s deklem se neopaříš (třeba McDonalds, Panerie, atp.) Editováno: 11. Říjen 2006, autor: Budy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 by ses o to tak možná opařil ne Kafem v kelímku s deklem se neopaříš (třeba McDonalds, Panerie, atp.) ty seš detailista.Já bez loketky skoro neumim jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.