daliskoda Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 Dobrý den Prosím pomozte mi, nikdo mi nemůže pomoci. Napsal jsem na všechny možné fóra. Nikdo nic neví. Omlouvám se za chyby, pomáhám s kompilátorem Google. Píšu ze Slovinska. Mám Octavii 3 2013 s Columbus 2 Original Radio. Mám problém, že už není žádný zvuk. Všechno funguje, navigace, rádio, telefon, žádný zvuk. Oprava je 550e. Myslel jsem na rozhlas Android. Ale nikdo mi nemůže říct, co má vzít? A pokud všechny funkce, které auto má v operačním systému Android? Hlasové příkazy, rádio DAB, všechna ovládání na volantu. Displeje (šipky a měřiče pro navigaci na displeji mezi počítadly) Výběr profilu jízdy, směr oblohy, když nepoužívám navigaci (viz směr oblohy na mini displeji) Stručně řečeno, vše je originální. Žádám vás o pomoc. Pozdravy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daliskoda Vloženo 17. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Zdarvo Misliš za android radio ali za popravilo starega oz morda ve kaj je lahko narobe? Namreč android radia sem se odločil da ne bom imel. Morem nekak starega zrihtat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daliskoda Vloženo 20. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2018 Ví někdo, zda má být zesilovač nahrazen? (AMP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daliskoda Vloženo 20. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2018 Dobrý den! Může mi někdo říct alespoň to, které rádio by mělo koupit? Chcete-li pracovat na původním usb, hlasové příkazy, navigaci na malém displeji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 Vím že asi pozdě, ale info pro ostatní: Nemusíte kupovat nové = lze to opravit: MG SERVIS v Bratislave-Petržalke = super profíci! Cituji: Netreba tam odniest cele auto, staci jednotka, po tyzdni opravene, material aj s pracou 90 EUR, boli tam vadne 2 zvukove procesory Dnes jsem se vrátil z výletu do Bratislavy a opravdu = opraveno už za 1,5 hodiny za 90 EUR = vše domluveno předem s: Ing. Marek Gašparík, PhD. MG servis, Wolkrova 2, 85101 Bratislava, Slovensko E-mail: mg.gasparik@gmail.com Telefon: +421 903 970 879 Opravdu jsem moc rád, že takové firmy a AUDI clubáci tady jsou! https://audiklub.cz/forum/tema/329702-a3-8v-2013-nejde-zvuk-mmi-navi&sid=c53100043ae8011a90a7d955bfe92d3b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.