DKx Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 To cerny provedeni, bych jeste overil ale myslim, ze bychom ho zvladli zaridit zdarma pri koupi autoradia. No mě spíše šlo o to, že na Pixmanii to rádio dávají za 15 351 Kč vč. pěkně drahého poštovného, zatímco Eurospace to samé za 20 990 Kč bez poštovného .. což je teda brutal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlup Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Jo tak a je vybrano vyhral pioneer dik cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Který? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Který? A my mu tu radime Clarionky a Alpinky a on si vybere Pincka ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 16. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Který? A my mu tu radime Clarionky a Alpinky a on si vybere Pincka ;-) Jsi nějak mimo .. já si tu 958 už objednal, a Chlup využil tématu k radě výběru mezi Pioneer a Panasonic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Napsal jsem tu kde co a stojím za tím. Sám jsem si ovšem také vybral pincka. Vím přesně proč a rád ho nechám poslechnout i provokatérovi MichaloviF až se někde potkáme. Je vynikající i když uznávám, že na 958-ku asi nemá. Je to ale otázka vkusu, nároků na zvuk a výbavu i na celém řetězci. Já jsem s pinckem hodně spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Který? A my mu tu radime Clarionky a Alpinky a on si vybere Pincka ;-) Jsi nějak mimo .. já si tu 958 už objednal, a Chlup využil tématu k radě výběru mezi Pioneer a Panasonic Achaaaa ... tak v tom pripade at hraje !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Tak pánové díky za rady, zabil jsem prasátko a Cláčko 958 je doma Je to složitý jak žebřík, dotekovej displej je spíše k vzteku než užitku a super-efekty jedou jen pod 5.1 režimem (ale píšou, že 4.1 to zmákne též), klasika stereo front, stereo rear a stereo sub má nejméně možností . Ale ono asi jak pro koho klasika. V budoucnu bych určitě raději nějakej ten double subáč, vypadá to mnohel lépe. Už jsem směle zahodil nějakou x-letou záruku a předělal podsvícení na voranž, jak je zbytek auta .. no nadělal jsem si u toho málem bobíky, ale alespoň něco a vypadá to mnohem lépe. Jen škoda, že to nemá nějakou voranž tapetu či možnost uploadu své .. za ty prachy .. co nadělám. Ještě ho tam namontovaný nemám, přemýšlím jak si to co nejvíc ochránit před čórkaři .. už jsem o jedno drahé rádio přišel. Asi prostě to tam zapasuju tak, že to jinak než s celým panelem vyndat nepůjde. Čorkař mi sice rozdrápe celou palubku, ale 15 litrů to stát nebude. Každopádně s tím teď budu asi půl roku (né-li déle) jezdit na prdítkách ze Škody, než se zmohnu na tu rekonstrukci. Ale měním volant za multifunkční O2, a tak jsem potřeboval final rádio k experimentu napojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 tak ať slouží a dílo se podaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 tak ať slouží a dílo se podaří Jj moje slova !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.