gismo Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Pokud budes vozit psa, tak asi kombi. Jinak ja uprednostnuju sedan (liftback), precijen je hezci. No to tedy neníííííííííííííí Combi, combi a zase jen combi. Již si svůj život nedovedu představit bez kombíka. nevim no, sedan pri mensi uprave je proste sportovni vozitko i svou vizazi. Na moje upravy jsem dostal ohodnoceni Sportovni elegance. Coz by se u kombajna rict moc ani nedalo, z toho se sportovni auto neudela ani za boha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davys Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Nehádejte se prosím, zda je hezčí liftback, nebo combi , o to mi vůbec nešlo. Ostatně, pro každého je to jinak. Nepotřebuji dělat z auta žádnou žíznivou střelu. Jde mi jen o praktičnost a pohodlí mé a mého pesana. Když už budu Octu kupovat, abych později nelitoval, že jsem měl koupit jinou. A názorů se tady sešlo myslím dost. Takže všem zúčastněným děkuji, z 90% půjdu do kombíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Nehádejte se prosím, zda je hezčí liftback, nebo combi , o to mi vůbec nešlo. Ostatně, pro každého je to jinak. Nepotřebuji dělat z auta žádnou žíznivou střelu. Jde mi jen o praktičnost a pohodlí mé a mého pesana. Když už budu Octu kupovat, abych později nelitoval, že jsem měl koupit jinou. A názorů se tady sešlo myslím dost. Takže všem zúčastněným děkuji, z 90% půjdu do kombíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Nehádejte se prosím, zda je hezčí liftback, nebo combi , o to mi vůbec nešlo. Ostatně, pro každého je to jinak. Nepotřebuji dělat z auta žádnou žíznivou střelu. Jde mi jen o praktičnost a pohodlí mé a mého pesana. Když už budu Octu kupovat, abych později nelitoval, že jsem měl koupit jinou. A názorů se tady sešlo myslím dost. Takže všem zúčastněným děkuji, z 90% půjdu do kombíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Nehádejte se prosím, zda je hezčí liftback, nebo combi , o to mi vůbec nešlo. Ostatně, pro každého je to jinak. Nepotřebuji dělat z auta žádnou žíznivou střelu. Jde mi jen o praktičnost a pohodlí mé a mého pesana. Když už budu Octu kupovat, abych později nelitoval, že jsem měl koupit jinou. A názorů se tady sešlo myslím dost. Takže všem zúčastněným děkuji, z 90% půjdu do kombíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.