gismo Vloženo 22. Říjen 2006 Vloženo 22. Říjen 2006 Pokud budes vozit psa, tak asi kombi. Jinak ja uprednostnuju sedan (liftback), precijen je hezci. No to tedy neníííííííííííííí Combi, combi a zase jen combi. Již si svůj život nedovedu představit bez kombíka. nevim no, sedan pri mensi uprave je proste sportovni vozitko i svou vizazi. Na moje upravy jsem dostal ohodnoceni Sportovni elegance. Coz by se u kombajna rict moc ani nedalo, z toho se sportovni auto neudela ani za boha Citovat
Davys Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Vloženo 23. Říjen 2006 Nehádejte se prosím, zda je hezčí liftback, nebo combi , o to mi vůbec nešlo. Ostatně, pro každého je to jinak. Nepotřebuji dělat z auta žádnou žíznivou střelu. Jde mi jen o praktičnost a pohodlí mé a mého pesana. Když už budu Octu kupovat, abych později nelitoval, že jsem měl koupit jinou. A názorů se tady sešlo myslím dost. Takže všem zúčastněným děkuji, z 90% půjdu do kombíka Citovat
Peterer Vloženo 23. Říjen 2006 Vloženo 23. Říjen 2006 Nehádejte se prosím, zda je hezčí liftback, nebo combi , o to mi vůbec nešlo. Ostatně, pro každého je to jinak. Nepotřebuji dělat z auta žádnou žíznivou střelu. Jde mi jen o praktičnost a pohodlí mé a mého pesana. Když už budu Octu kupovat, abych později nelitoval, že jsem měl koupit jinou. A názorů se tady sešlo myslím dost. Takže všem zúčastněným děkuji, z 90% půjdu do kombíka Citovat
Návštěvník Vloženo 24. Říjen 2006 Vloženo 24. Říjen 2006 Nehádejte se prosím, zda je hezčí liftback, nebo combi , o to mi vůbec nešlo. Ostatně, pro každého je to jinak. Nepotřebuji dělat z auta žádnou žíznivou střelu. Jde mi jen o praktičnost a pohodlí mé a mého pesana. Když už budu Octu kupovat, abych později nelitoval, že jsem měl koupit jinou. A názorů se tady sešlo myslím dost. Takže všem zúčastněným děkuji, z 90% půjdu do kombíka Citovat
gismo Vloženo 24. Říjen 2006 Vloženo 24. Říjen 2006 Nehádejte se prosím, zda je hezčí liftback, nebo combi , o to mi vůbec nešlo. Ostatně, pro každého je to jinak. Nepotřebuji dělat z auta žádnou žíznivou střelu. Jde mi jen o praktičnost a pohodlí mé a mého pesana. Když už budu Octu kupovat, abych později nelitoval, že jsem měl koupit jinou. A názorů se tady sešlo myslím dost. Takže všem zúčastněným děkuji, z 90% půjdu do kombíka Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.