krutik66 Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Ahoj mam měněné lanovody a leve kolo pribrzdovalo tak sem povoloval lanko pod popelnikem a paku ktera drzi lanovod u kola sem doklepl k dorazu a nekolikrat zkousil zabrzdit a vracelo se. ale ted se zas nevraci jen prave leve nikoliv. nevite co s tim. stavam v kopci jen na rychlosti bez rucky a s klinem ale nevim jestli tim nenamaham nejake mechanicke casti. a jeste jedna vec jak volne ma jit rucka zatahnout me jde trochu ztuha ale na 3 zubu brzdi. jednim prstem bych ji nejspíš nezved. diky za odpovědi a názory. a vzadu mam kotouče Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Asi se začíná přidírat osička, běžně se tam nasazují vratné pružiny, jako má O2. Udělal jsem totéž.... a do roka selhaly brzdy, proteklo to těsněním na osičce. Dal jsem nové třmeny a mám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.