Publikováno Leden 31, 20187 r Dobrý den, mám Octavii I a v ní rádio Alpine CDE-111R. Když jsem si nechal před lety instalovat toto autorádio, tak mi nebízeli za příplatek dalších tisíce korun, že bych mohl přijímat hovory z telefonu přes rádio. Já odmítl. Nyní bych tuto funkci již využil a protože se doba techniky posunula, chci se zeptat, jaké mám nyní možnosti? Chtěl bych, když mi někdo bude volat na telefon, tak hovor přijmu tlačítkem na telefonu a zvuk půjde přes reproduktory v autě. 1) Kolik by případně mohla stát úprava dosavadního rádia pro rozšíření na Handsfree? 2) Nebo se vyplatí koupit rovnou nějaké nové rádio s Handsfree modulem, který dnes stojí méně (mě rádio stálo dříve 3 500 Kč). 3) Nebo je lepší koupit Parrot Handsfree? 4) Nebo je nějaká jiná možnost? *Lze k tomuto rádu připojit přes Bluetooth Xiaomi telefon a přehrávat mp3 z telefonu? Děkuji za postřehy a rady. Upraveno Leden 31, 20187 r od MrPierc
Leden 31, 20187 r Pár kliků a najdeš toto http://www.alpine-electronics.cz/p/Products/SingleView/CDE-111R
Únor 2, 20187 r Autor Ano, to jsem viděl. Přijde mi jako nesmysl kupovat za 3 500 Kč modul Bluetooth. Tady mají za 2 300 Kč KENWOOD KMM-303BT a ten má i to handsfree. Ptal jsem se, zda není třeba ještě jiná cesta…
Únor 2, 20187 r Spise zustava kupit nove radio s BT aby hovor (zvuk) sel pres reproduktory. Jinak je moznost odebrat hovor a natlacit repak u mobilu. Bude tehdy rikat pres mobilni repak. To neni vyhodne. Mohu Ti neco napsat o Kenwoode. Blue funguje spravne. Muzes hovorit a poslouchat muziky dokonce spojit se s mobilni navigaci aby rikalo Ti pres repaky v aute. Je moznost taky poslouchat webovy rozhlas. U spousta blue hlas je jako z plechovky. Kenwood ma taky . Jde tohle trochu nivelovat. Dobre slysis osobu s kterou hovoris. Blue od Kenwoodu automaticke odebira hovor. Obcas je to minus. K kenwoodu muzes extra kupit jednot a mit multifunkcni volant. Bohuzel jednotka je draha. Jinak jsem spokojeny s kenwoode. Dulezite je tohle ze pokuta za hovoreni behem jizdy mi nehrozi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.