bubelajsvk Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Chcem sa opytat ci mal niekto s niecim takymto podobnym skusennosti alebo ci viete poradit co by to mohlo asi byt. Pri pohynani auta s makkeho podlozia blata alebo snehu strasne nieco rachoce pride mi to ako s pravej strany predneho kolesa, je to zvuk akoby som chytil poriadne spodok ale nechytam. Pocas jazdy to nerobi vobec, jedine ked bol sneh a zacalo mi preklzovat kolesa az vtedy. Znie to asi takto... https://youtu.be/yFefKiYSrwsZa pomoc vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 EDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubelajsvk Vloženo 4. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Da sa to dako obist? A kde sa to presne nachadza neviem to nikde najst. před 21 minutami, KaJe napsal: EDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Je to rozšířená funkce jednoty ABS. EDS - Elektronische Differentialsperre (elektronická uzávěrka diferenciálu) - Umožňuje rozjezd na vozovce s rozdílnými koeficienty tření pod pravým a levým kolem přibrzďováním protáčejícího se kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubelajsvk Vloženo 4. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Ano, v druhom fore pisali ze by to tiez mohlo byt ono ak to samozrejme mam tak neviem zistit ci to teda nakoniec mam alebo nie jedna sa o S. Octavia 1.9 81KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deeper Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 Caute.mne to robi to iste. Nie stale a je to take rapkanie ako EDS ale aj na suchom asfalte. Vag nic nehlasi,co treba pozriet aby to zaplo az ked treba???vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.