Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

mam 2,0 mpi r.v. 2001 a sviti mi na budikach kontrola elektriny v motoru, kdyz sem auto dal do servisu, tak mi to vymazali, ale po par kilometrech to zacalo svitit znovu, tak sem jim to tam vratil a oni mi rekli, ze to nesignalizuje zadnou zavadu, ze to prote jen blbne a bude to svitit...nevite nekdo, co to muze byt a jak se to jda odstranit? diky moc!

To muze signalizovat prakticky cokoliv - v mem pripade se to vyskytlo trikrat - poprve, kdyz mi odesla lambda. Podruho a potreti byly priciny shodne - cidlo teploty hazelo nesmyslne hodnoty a vysledna smes pak byla prislis chuda... mam ale 1.6i, tak nevim, jak moc jsou moje poznatky aplikovatelne na tvuj pripad...

a proč ti na diagnostice neřekli, jakou to hlásí chybu?

Mě například kontrolka elekroniky motoru signalizovala snímač otáček motoru

• Autor

ptal sem se jich na to, neboj, ale bylo mi sdeleno, ze to delal technik, kterej tam uz neni, takze sem se k nicemu nedopracoval...njn skoda servis....SIMPLY CLEVER!!

jestli se ti to zase rozsvítí, tak počkej, jestli to tak do týdne při denním ježdění nezhane poté zajeď znova na diagnostiku, a chtěj vědět tu chybku pak se uvidí, jestli ti to zhasne, tak se může jednat o nahodilou chybu, tedy kdy nějaký snímač nebo čidlo vyšle chybu do řídící jednotky ale to pak většinou kontrolka zhasne a už dál nesvítí.

to víš hodně elektriky na jednom místě někdy zblbne

čágo

Hello

Ja mam 1.6i 75 kw a robi mi to tiez, ale je to spojene s teplotou. Najprv mi svieti kontrolka nad tym,trojuholnik v kruzku, co je chyba ASR. Na vagu to hlasi chyba cidla teploty... uz mi vymenili cidloteploty na motore, tyzden v poho a potom to zacalo znova..tak mi vymenili dalsie cidlo..teraz na ventilatoroch..opat poho a po tyzdni znova... dnes mi idu menit termostat..tak uvidim...

Mne sa to prejavuje tym, ze neukazuje rucicka teploty... u teba ide??

• Autor

no to me rucicka teploty ukazuje, ale porad mi sviti ta ''ponorka'' ..... :angry:

no to me rucicka teploty ukazuje, ale porad mi sviti ta ''ponorka'' ..... :angry:

2.0i je nachylny na kontrolku měl jsem to take je to váhou......mám ji doma!!!!je k mání...

1,8T RS ... take mi to delalo a stejne jako MartinRS ... vaha vzduchu !!! ;)

mam 2.0 raz som menil vahu a raz nadobku s aktivnym uhlim

• 2 týdny později...
  • Autor

tak sem vymenil vahu vzduchu, predni lambdu...po cca 60km zacala znova svitit, sem na ni normalne uz alergickej!!!! :wallbash:

A diagnostika rika co ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.