Honza O. Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 (editace) Zdravím , Nevíte někdo zda li se dá někde koupit nebo sehnat odznáček na reproduktory Canton? Soused na O3 v autě Canton má ale když jsem s ním včera jel všiml jsem si že na jedne straně odznáček(stříbrný) nemá a na druhé ano a když jsem se o zeptal sdělil mi že si ani nevšiml že tam něco takového je. Asi to někde vytratil a já mu slíbil ze se zeptám a(důchodce nemá přístupy na internet) nevíte tedy někdo kde by se to dalo sehnat? Editováno: 10. Únor 2018, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Samostatný znáček bohužel sehnat nejde, pouze celá krytka ale cena kolem 800,- zkusil bych mihocer.cz nebo jiné vrakoviště.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza O. Vloženo 10. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Aha tak díky moc no myslím že pokud si toho nevšiml tak se mu za to dávat 800 nebude chtít ale tak může vyzkoušet to autovrakoviště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.