Hanys.cz Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Zdravím, chybu P2303 jsem již řešil trošku zde: Vyměnil jsem cívku i svíčku na druhém válci, auto přestalo škubat, ale i teď se sem tam objeví tato chyba. Napadá mě, že jediný problém může být už v kabeláži. Vím že v některých autech se měnila i zapalovací kabeláž, ale tady jsem nenašel nikde že by se prodával, ale možná jsem se špatně koukal. A další problém, což jsem vůbec nepochopil je chyba P150A no nevím co to jako je http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/P150A/005386 V celém autě mám jen chybu čidla světla a deště a samozřejmě alarmu který nefunguje kvůli baterce v alarmu která je KO. Dá se nějak otestovat pomocí diagnostiky vedení k cívkám nebo něco takového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 27. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.