Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Hledal jsem, ale nic jsem nenašel, tak se zeptám přímo. Zkoušel už někdo Vag-Com na Applu, případně jestli někde existuje instalačka? Jen mně to zajímá,protože uvažuju o koupi nového noťasu. Díky všem za případné postřehy.

• 1 měsíc později...

Na Macbooku mas niekolko moznosti.

Take dve najschopnejsie:

1. Das si bootcamp (dual boot windows a mac OS) https://support.apple.com/boot-camp

2. Aplikacia Wine - https://www.davidbaumgold.com/tutorials/wine-mac/ umoznuje spustit windows aplikacie na Mac OS je aj na Linux. Avsak nie vsetky aplikacie musia fungovat dobre a mozu padat. 

Preto si myslim, ze pri diagnostike na auto bude asi lepsie mat dualboot aby si mal istotu, ze ti VCD nepadne pocas kodovania niecoho a poskodis si jednotku v aute. 

• Autor

Díky za rady, ale nakonec jsem dospěl k názoru, že je zbytečné tolik platit za značku a ještě řešit problémy s kompatibilitou programů. Koupil jsem si zenbook Asus s Win10-64 a jsem spokojený. Tam jede i Wag. 

Ja mam tiez ASUS ultrabook. Stal okolo 800 € a po 5 mesiacoch su panty uz volne a displej ma volu. Takze nabuduce neviem asi fakt bachnem eura do toho Macbooku. :) 

• Autor

Já jsem vzal tento a jsem zatím spokjený. ASUS ZENBOOK UX410UA-GV024 šedý kovový

Upraveno od Fosgen

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.