JirkaG. Vloženo 27. Únor 2018 Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 Zdravím všechny. Prosím o radu. Před dvěma dny se mi začalo v motorovém prostoru dymyt od pravého kola jako by od svodu. Smrad je to poradny jako bych pálil gumu. Měl někdo nějakou stejnou zkušenost? Díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso.chapy Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 Vymeniť tesnenia veka ventilov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ljubik Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Já mám stejný problém prosím víc info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Stalo se mi něco podobného, bylo to vadným kloubem na poloose, byl nějaký načatý a asi se hřál, později začal trhat při pojíždění na parkovišti. Po výměně kloubu smrad zmizel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.