Máca205 Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Zdravím,dokázal by mi prosím někdo poradit? Mám problém s mřížkou výdechu ventilátoru u Škoda Superb II,1,9 TDI. Je to ta dvojitá,přímo nad rádiem. Za jízdy se vždy při 2tis. otáček rozvibruje a rozdrnčí. Vibrace jdou až do volantu. Ostatní výdechy(na stranách u oken) jsou v klidu. Měl jsem auto na opravě,mechanik to měl celé rozdělané,ale na nic nepřišel. Zkoušel jsem i vyndat mřížku a jezdit bez ní. Vybrace ale jdou už z výdechu od topení. Děkuju za odpověď. Máca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Nejde to od plastového hrdla nasávání vzduchu u masky vpravo? Většinou vibruje právě tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca205 Vloženo 7. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Děkuji Ort za radu. Dnes jsem se byl zeptat v servisu. Plastové hrdlo byla prý jedna z prvních věcí,na kterou se mechanik dival. Tak musím pátrat dál. Ale i tak děkuji. Máca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.