Říjen 20, 200618 r Autor Celolak, rozstrik na okolni dily (udajne). S vysledkem jsem spokojeny, az na ten disk, nicim to nejde dolu, asi budu mit novej :-)
Říjen 20, 200618 r Celolak, rozstrik na okolni dily (udajne). S vysledkem jsem spokojeny, az na ten disk, nicim to nejde dolu, asi budu mit novej :-) Tak roztřik na okolní díly snad vidíš, ne .. tím myslí ten disk
Říjen 22, 200618 r Takže jsi nakonec netrefil na opravdové odborníky........ Kolik jsi připlácel za lak toho disku...???
Říjen 23, 200618 r Autor Zkousel jsem to tech. benzinem, jenze disk pak v tom cistenym miste ztratil lesk :-( a byl jemne poskrabanej
Říjen 23, 200618 r Zkousel jsem to tech. benzinem, jenze disk pak v tom cistenym miste ztratil lesk :-( a byl jemne poskrabanej Tak to sis spíše sám pomrvil, teď už to asi nezreklamuješ
Říjen 23, 200618 r Reklamaci vzali, pry to bude odpoledne v poradku :-) Očistí ti to ředidlem, asi acetonem a potom rozleští.... Upraveno Říjen 23, 200618 r od Peterer
Říjen 27, 200618 r Ale to být drahé pomazlení ... asi tak... no myslím, že podle fotky to nebylo tak tragický - stříknout sprejem a rozleštit... (myslím ten blatník)
Říjen 27, 200618 r tak to je pěkná palba... to byl něakej zloděj lakýra, todle je tak podle mě max 4000Kč
Říjen 29, 200618 r tak to je pěkná palba... to byl něakej zloděj lakýra, todle je tak podle mě max 4000Kč Moje řeč!!!
Listopad 8, 200618 r celkem 9800,-, mam spoluucast 5tis ... Já se omlouvám, ale deset litrů za nástřik blatníku? Tak to je mazec Po mne autolakýrník nikdy nechtěl víc, než 3000,- Kč za jeden díl plechu. Pokud jsem neměl odřený lak zrovna uprostřed plechu dílu, tak jsem nechal stříknout pouze ten dotyčný kousek a nikdy to nešlo poznat. A to bylo 8 let staré auto. Co se týče kvality, tak je to opravdu v lidech. Něco jsem nechal stříknout v autoriz.servisu a výsledek byl
Listopad 8, 200618 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14874 takze prah pekne promacklej jak nahoru tak dovnitr, dvere oboje odrene - hadejte cenu. Zadnych 20 tisic, zadnych 10 ani ne 5 , ale 2000kc ze znamosti . Vcetne nastriku Upraveno Listopad 8, 200618 r od Host
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.