Přejít na obsah

Karoq - výbava

velkepeni

Doporučené příspěvky

V 2. 7. 2020 na 11:55, Martab napsal:

Ještě drobné upozornění pro ty, co si chtějí koupit rezervní kolo, u Karoqu je malá prohlubeň, takže tím hodně ovlivňuje velikost kufru.

FWD

Dojezdové - vejde se do prohlubně, podlaha v nejnižší poloze

https://www.briskoda.net/forums/uploads/monthly_2018_11/sparewheel.jpg.61a68bc339ecb7fa904b823c4244ec19.jpgobrazek.thumb.png.1730e799889f361ff6262b3e87c2965d.png

Dojezdovka do Karoka by měla být s pneu 125/70 R18, disk 3,5J x 18" ET25. Vidíte nějaký důvod, aby muselo být nářadí na kraji a "v disku" jako tady na tomto obrázku?

sbazar.png,10,10%7Cjpg,80,,1

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně nového vozu Karoq.V úterý jsem přebíral nový vůz,vyroben leden 2025.Zaujalo mě že nemá ve výbavě projekční svítící logo ve dveřích?Na můj dotaz prodejci,tak nevěděl proč tam není.Karoq je v edici 130.let.Dotaz číslo 2 je ten že postrádám kontrolku mrtvého bodů u venkovního zrcátka.V ceníku jsem obě tyto položky nenašel.děkuji za info.

Editováno: , autor: tomba
Odkaz ke komentáři

Ahoj, podle mne záleží, jestli máš výbavu 130 let Standart, nebo Premium. Podle aktuálního ceníku má ta vyšší asistovanou jízdu 1,5+.

Jinak to projekční logo je sice chvíli efektní, ale pak už ho nebudeš vnímat. Side Assist také nemáme, bohužel v roce 2022 nebyly čipy, takže se nemontoval. To mě chybí asi víc....

Odkaz ke komentáři

Mám edici Drive. Ve výbavě jsou matrixy - byly příplatkové a jsem rád, že jsem je vzal. Mám osvětlení ve dveřích tvořící na zemi  logo + lampičky v zrcátkách, které svítí na nástupní prostor,  ale nemám kontrolu mrtvého úhlu. Takže ty výbavy jsou poskládané různě. Co jsem se díval do konfigurátoru, tak například edice 130 let má oproti Drive, který mám a byl  vyroben v 7/24 navíc pouze navigaci. 

Editováno: , autor: Jardapažout
Odkaz ke komentáři

To je právě to, co mě na ŠA štve. Neustále měněj výbavové verze a potom to ještě celý zbastlej na výrobní lince, aniž by se aspoň namáhali to vysvětlit. Když jim napíšete, odkážou vás na dealerství, kde věděj ještě míň.....

Kdyby to šlo aspoň za rozumný peníze u prodejce dodělat, ale to ne. 

Kamarád má například verzi Karkulky bez mrtvého úhlu a přesto má zrcátka s indikací...asi jim tenkrát zbyly na skladu.....

Odkaz ke komentáři

Já to mám úplně stejně, nebyly čipy.... U předchozího auta jsem to měl a schází mi to.. Taky mě odkázali na dealera, ale ten prý to není schopný dodělat, protože to nejde....  Ovšem není problém dohledat firmy, které to dodělat umí, protože to jde.. 🙂Tak i když jsem si už trochu zvykl, že tam detekce mrtvého úhlu není, až bude auto po záruce, rozhodně to nechám dodělat...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...