Dakie Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Nechal jsem si udelat VT, jak bude vypadat grafitka s Angel eyes. V cerne a doplneno o stribrne, ale ty jsou narychlo, ponevadz jsem byl netrpelivy rozhodně černý, vypadá to přísnějc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Nechal jsem si udelat VT, jak bude vypadat grafitka s Angel eyes. V cerne a doplneno o stribrne, ale ty jsou narychlo, ponevadz jsem byl netrpelivy moj nazor asi poznas BLACK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 jo dej černé aspon budu jediný co bude mít chromované na černé a budu IN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 (editace) Cerne vypadaji agresivneji, na druhou stranu se zase straci kompaktnost cele stribrne lampy, ktera vynika jako celek. V cerne vynikaji jednotlive stribrne paraboly a na me pusobi jako samostatne bodove svetla. Diky za nazory, doufam, ze me ma budouci volba nebude mrzet, at uz zvolim jakkoliv Jeste cekam na jedno VT. Furt me laka chromovana zebrovana maska ,tak uvidim, jak to k sobe bude ladit. Edit : Doplneno o dalsi VT Editováno: 15. Listopad 2007, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ja by som tam radšej chromovy efekt, VW maju take smerovky, mam ich sam na aute a ta žiarovka sa akoby prisposobi farbe paraboly a skoro ju nevidieť v tom svetle foto v mojom svetle žial nemám:-( domino666-dej do blikaču diadem žárovky a bude to vypadat supr foto jak to vypadá s diademama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 juuu, ty chci taky kde je sezenuuuuuu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Bud origo VW nebo treba tady, odtud je mam ja: Philips Silver Vision PY21W Pridam snad jen poznamku, ze jejich svitivost je vynikajici - subjektivne vyrazne lepsi nez u klasicke oranzove zarovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ja by som tam radšej chromovy efekt, VW maju take smerovky, mam ich sam na aute a ta žiarovka sa akoby prisposobi farbe paraboly a skoro ju nevidieť v tom svetlefoto v mojom svetle žial nemám:-( chlapci diky za navrhy, ale ja chrom fakt nemusim, mam radsej oranzovu. a lepsie sa hodi ciernej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Nechal jsem si udelat VT, jak bude vypadat grafitka s Angel eyes. V cerne a doplneno o stribrne, ale ty jsou narychlo, ponevadz jsem byl netrpelivy ahoj jeffe,teda jak na to tak koukam tak rozhodne bych bral ty cerne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Cerne vypadaji agresivneji, na druhou stranu se zase straci kompaktnost cele stribrne lampy, ktera vynika jako celek.V cerne vynikaji jednotlive stribrne paraboly a na me pusobi jako samostatne bodove svetla. Diky za nazory, doufam, ze me ma budouci volba nebude mrzet, at uz zvolim jakkoliv Jeste cekam na jedno VT. Furt me laka chromovana zebrovana maska ,tak uvidim, jak to k sobe bude ladit. Edit : Doplneno o dalsi VT jsem pro stříbrný ale ta barva toho auta, ta barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Cerne vypadaji agresivneji, na druhou stranu se zase straci kompaktnost cele stribrne lampy, ktera vynika jako celek.V cerne vynikaji jednotlive stribrne paraboly a na me pusobi jako samostatne bodove svetla. Diky za nazory, doufam, ze me ma budouci volba nebude mrzet, at uz zvolim jakkoliv Jeste cekam na jedno VT. Furt me laka chromovana zebrovana maska ,tak uvidim, jak to k sobe bude ladit. Edit : Doplneno o dalsi VT jsem pro stříbrný ale ta barva toho auta, ta barva ja jsem pro cerny..... lip to vynikne a je to takove kukulujsne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 K cernym svetlum nejdou chromove zebra masky, ale k tem stribrnym jdou rozhodne dobre. Auto se stribrnyma svetlama vypada jak Japonec (asiat) , to se mne libi a je to furt jeste Fabia. Cerne svetla jsou taky spickove, ale kdyz se na to auto divam, tak uz nevidim Fabii, ale cosi jineho. Fakt strasne tezky vyber. Kdybych dal na uplne prvni dojem , tak by to byly stribrne, ale cerne me hlodaji. To bude dilema na dlouhe zimni vecery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Kdybych dal na uplne prvni dojem , tak by to byly stribrne, ale cerne me hlodaji.To bude dilema na dlouhe zimni vecery Vem oboje a dej to půl na půl. Žádný dilema nebude a budeš mít 100% origo auto. Jinak pak bych ty zbylé 2 světla od tebe koupil. Nemá prosím někdo fotku zepředu Fabie v barvě Cayenne nebo podobný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 K cernym svetlum nejdou chromove zebra masky, ale k tem stribrnym jdou rozhodne dobre.Auto se stribrnyma svetlama vypada jak Japonec (asiat) , to se mne libi a je to furt jeste Fabia. Cerne svetla jsou taky spickove, ale kdyz se na to auto divam, tak uz nevidim Fabii, ale cosi jineho. Fakt strasne tezky vyber. Kdybych dal na uplne prvni dojem , tak by to byly stribrne, ale cerne me hlodaji. To bude dilema na dlouhe zimni vecery to se asi moc nepospíš přes zimní noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Když nato tak koukám a čtu to ... asi začnu šetřit spíš na origo xenony ... jako vypadá to pěkně, ale trochu mě znervóznělo to pocení a zajímalo by mě jak to bude až Vám někomu praskne ten kroužek? .... půjdou sehnat náhradní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Když nato tak koukám a čtu to ... asi začnu šetřit spíš na origo xenony ... jako vypadá to pěkně, ale trochu mě znervóznělo to pocení a zajímalo by mě jak to bude až Vám někomu praskne ten kroužek? .... půjdou sehnat náhradní? kruožek dáš reklamovat tak to neřeš a ja je ám 14dní na autě a mlžily se mi první dva dny a už je to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Cerne vypadaji agresivneji, na druhou stranu se zase straci kompaktnost cele stribrne lampy, ktera vynika jako celek.V cerne vynikaji jednotlive stribrne paraboly a na me pusobi jako samostatne bodove svetla. Diky za nazory, doufam, ze me ma budouci volba nebude mrzet, at uz zvolim jakkoliv Jeste cekam na jedno VT. Furt me laka chromovana zebrovana maska ,tak uvidim, jak to k sobe bude ladit. Edit : Doplneno o dalsi VT jsem pro stříbrný ale ta barva toho auta, ta barva P2M: neprovokuj mne s tou barvou strasne mne mrzi, ze uz ji nemam ... Proste krasna to barva... (Navic kdyz jsem svoje auti nedavno videl) Jeff: Ja bych se pripojoval spis k cernym... ale volba bude rozhodne na Tobe... Musim jen konstatovat ze xenony jsou xenony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 ted jsem někde četl že na jaře mají bejt v prodeji "andělé" na koktu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tak porad premyslim ktere provedeni vzit a jak tu nekdo vyse napsal nejlepsi by byly obe dve sady a jem prohazovat podle nalady Spise se priklonim asi k celostribrne variante. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Když nato tak koukám a čtu to ... asi začnu šetřit spíš na origo xenony ... jako vypadá to pěkně, ale trochu mě znervóznělo to pocení a zajímalo by mě jak to bude až Vám někomu praskne ten kroužek? .... půjdou sehnat náhradní? kruožek dáš reklamovat tak to neřeš a ja je ám 14dní na autě a mlžily se mi první dva dny a už je to dobrý tak zaruku mas tri roky jestli to mas od kopacka a co budes delat jak se ti poserou po tehle dobe?to neni moc dobry argument ze to das reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Když nato tak koukám a čtu to ... asi začnu šetřit spíš na origo xenony ... jako vypadá to pěkně, ale trochu mě znervóznělo to pocení a zajímalo by mě jak to bude až Vám někomu praskne ten kroužek? .... půjdou sehnat náhradní? kruožek dáš reklamovat tak to neřeš a ja je ám 14dní na autě a mlžily se mi první dva dny a už je to dobrý tak zaruku mas tri roky jestli to mas od kopacka a co budes delat jak se ti poserou po tehle dobe?to neni moc dobry argument ze to das reklamovat ježiš tak jak nebude už záruka tak je zahodím a koupím nové jak to nepujde spravit těch par kaček mě nevyrve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Když nato tak koukám a čtu to ... asi začnu šetřit spíš na origo xenony ... jako vypadá to pěkně, ale trochu mě znervóznělo to pocení a zajímalo by mě jak to bude až Vám někomu praskne ten kroužek? .... půjdou sehnat náhradní? kruožek dáš reklamovat tak to neřeš a ja je ám 14dní na autě a mlžily se mi první dva dny a už je to dobrý tak zaruku mas tri roky jestli to mas od kopacka a co budes delat jak se ti poserou po tehle dobe?to neni moc dobry argument ze to das reklamovat ježiš tak jak nebude už záruka tak je zahodím a koupím nové jak to nepujde spravit těch par kaček mě nevyrve no ze by to bylo zrovna par kacek bych nerek,ale kazdy se na to divame jinak...nejde mi o to co ty s tim udelas ale jake je reseni pokud se poserou po zaruce,koupilo je tu dost lidi ale tohle se zatim neresilo,osobne bych si nekoupil neco na co nejsou nahradni dily a musel bych to pak cele koupit znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Když nato tak koukám a čtu to ... asi začnu šetřit spíš na origo xenony ... jako vypadá to pěkně, ale trochu mě znervóznělo to pocení a zajímalo by mě jak to bude až Vám někomu praskne ten kroužek? .... půjdou sehnat náhradní? kruožek dáš reklamovat tak to neřeš a ja je ám 14dní na autě a mlžily se mi první dva dny a už je to dobrý tak zaruku mas tri roky jestli to mas od kopacka a co budes delat jak se ti poserou po tehle dobe?to neni moc dobry argument ze to das reklamovat ježiš tak jak nebude už záruka tak je zahodím a koupím nové jak to nepujde spravit těch par kaček mě nevyrve no ze by to bylo zrovna par kacek bych nerek,ale kazdy se na to divame jinak...nejde mi o to co ty s tim udelas ale jake je reseni pokud se poserou po zaruce,koupilo je tu dost lidi ale tohle se zatim neresilo,osobne bych si nekoupil neco na co nejsou nahradni dily a musel bych to pak cele koupit znova no tak uvidime co vydrří kamarád je má ne tigře 2,5roku a žadný problém ja to neřeším protože tak často stím nejezdím stojí to víc garáží ted hlevně přes zimu víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 mota: jj jasne ja presne tak,zazimoval sem auto a bohuzel jezdim busem,ale tak da se to no zkus se nejak poptat protoze by me to celkem zajimalo,do budoucna bych o nich uvazoval,ale fakt nevim co bych delal jak by se posraly,radsi misto toho abych je koupil znova to dam na benal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.