Motaaa Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 mota: jj jasne ja presne tak,zazimoval sem auto a bohuzel jezdim busem,ale tak da se to no zkus se nejak poptat protoze by me to celkem zajimalo,do budoucna bych o nich uvazoval,ale fakt nevim co bych delal jak by se posraly,radsi misto toho abych je koupil znova to dam na benal ok zeptam se jestli to jde nějak vyměnit ok zavolám do prodejce a zítra dám info čago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Ja by som tam radšej chromovy efekt, VW maju take smerovky, mam ich sam na aute a ta žiarovka sa akoby prisposobi farbe paraboly a skoro ju nevidieť v tom svetlefoto v mojom svetle žial nemám:-( domino666-dej do blikaču diadem žárovky a bude to vypadat supr foto jak to vypadá s diademama ty žárovky jsou strašně předražený. Kupte si klasické, které jsou úplně chromové a ty se při rozsvícení změní v oranžové. Já za ně dal 100 Kč za obě a spokojenost. Mají je téměř v každé autoelektrice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Ja by som tam radšej chromovy efekt, VW maju take smerovky, mam ich sam na aute a ta žiarovka sa akoby prisposobi farbe paraboly a skoro ju nevidieť v tom svetlefoto v mojom svetle žial nemám:-( domino666-dej do blikaču diadem žárovky a bude to vypadat supr foto jak to vypadá s diademama ty žárovky jsou strašně předražený. Kupte si klasické, které jsou úplně chromové a ty se při rozsvícení změní v oranžové. Já za ně dal 100 Kč za obě a spokojenost. Mají je téměř v každé autoelektrice máš pravdu je to stejné mam je taky a plná spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 mota: jj jasne ja presne tak,zazimoval sem auto a bohuzel jezdim busem,ale tak da se to no zkus se nejak poptat protoze by me to celkem zajimalo,do budoucna bych o nich uvazoval,ale fakt nevim co bych delal jak by se posraly,radsi misto toho abych je koupil znova to dam na benal ok zeptam se jestli to jde nějak vyměnit ok zavolám do prodejce a zítra dám info čago jj diky cest karvinaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 mota: jj jasne ja presne tak,zazimoval sem auto a bohuzel jezdim busem,ale tak da se to no zkus se nejak poptat protoze by me to celkem zajimalo,do budoucna bych o nich uvazoval,ale fakt nevim co bych delal jak by se posraly,radsi misto toho abych je koupil znova to dam na benal ok zeptam se jestli to jde nějak vyměnit ok zavolám do prodejce a zítra dám info čago jj diky cest karvinaku no poslal jsem jim mail tak zítra večer se ozvu čest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Diademy prodavala nejaka firma ve Zlatnikach... myslim, ze 100,- kc/ks... origo osram... ale je to tak rok zpatky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Diademy prodavala nejaka firma ve Zlatnikach... myslim, ze 100,- kc/ks... origo osram... ale je to tak rok zpatky... Kubidesign.cz bohužel už je přes rok nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Ja by som tam radšej chromovy efekt, VW maju take smerovky, mam ich sam na aute a ta žiarovka sa akoby prisposobi farbe paraboly a skoro ju nevidieť v tom svetlefoto v mojom svetle žial nemám:-( domino666-dej do blikaču diadem žárovky a bude to vypadat supr foto jak to vypadá s diademama ty žárovky jsou strašně předražený. Kupte si klasické, které jsou úplně chromové a ty se při rozsvícení změní v oranžové. Já za ně dal 100 Kč za obě a spokojenost. Mají je téměř v každé autoelektrice viděl jsem spousta neorigo třeba autolamp nebo narva od 120kč za pár už jsem to chtěl koupit ale tady na foru se to před nekolika měsíci probíralo a dost lidi tu říkalo že to proti obyč žárovce svítí dost slabě. Tak ted nevím...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 mam vpredu diademy a skutocne svietie vyborne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 mam vpredu diademy a skutocne svietie vyborne. to máš ale origo osram ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 ano tak to jo ten je super ale ta cena.........i když na netu je to už zajímavější než třeba v kameném obchodě u nás (460kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 TAkOVÁ OTÁZAKA,NA TY CO UŽ TY SVĚTLA MAJÍ. NIKDO NEMÁTE PROBLÉM S NAKLÁPĚNÍM? JÁ KDYŽ TAM CVAKNU TY MOTORKY,TAK SE PARABOLA OPŘE UVNITŘ O OKRAJ TOHO KROUŽKU A NEJDE S TÍM NIC DĚLAT,MUSÍM MÍT TY MOTORKY STÁHLÉ NA NEJMÍN,ABYCH JE TAM VŮBEC NACVAKL A JSEM RÁD ŽE TO SVÍTÍ TAK AJKO PŘI NULOVÉ ZATĚŽI,SEŘÍDIT TO NEJDE,MĚŘIL JSEM VZDÁLENOSTI U STARÝCH SVĚTEL A HAPRUJE TAM ZHRUBA PUL CENTIMETRU,TAKŽE BUD ZKRÁTIT NĚJAK MOTORKY,NEBO NEVÍM.jE TO U OBOU SVĚTEL STEJNÝ. fAKT NIKDO Z VÁS NEMÁ TENHLE PROBLÉM,VŠEM TO FUNGUJE NORMÁLNĚ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 viděl jsem spousta neorigo třeba autolamp nebo narva od 120kč za pár už jsem to chtěl koupit ale tady na foru se to před nekolika měsíci probíralo a dost lidi tu říkalo že to proti obyč žárovce svítí dost slabě. Tak ted nevím...... Presne, svitivost techto levnych je vyrazne nizsi nez klasickych oranzovych zarovek. Sam jsem je koupil, namontoval a v zapeti jsem je okamzite vyhodil. Naopak, ty od Philipse sviti jeste vic nez oranzova klasika - za kvalitu (a znacku holt taky) se proste plati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 TAkOVÁ OTÁZAKA,NA TY CO UŽ TY SVĚTLA MAJÍ. NIKDO NEMÁTE PROBLÉM S NAKLÁPĚNÍM? JÁ KDYŽ TAM CVAKNU TY MOTORKY,TAK SE PARABOLA OPŘE UVNITŘ O OKRAJ TOHO KROUŽKU A NEJDE S TÍM NIC DĚLAT,MUSÍM MÍT TY MOTORKY STÁHLÉ NA NEJMÍN,ABYCH JE TAM VŮBEC NACVAKL A JSEM RÁD ŽE TO SVÍTÍ TAK AJKO PŘI NULOVÉ ZATĚŽI,SEŘÍDIT TO NEJDE,MĚŘIL JSEM VZDÁLENOSTI U STARÝCH SVĚTEL A HAPRUJE TAM ZHRUBA PUL CENTIMETRU,TAKŽE BUD ZKRÁTIT NĚJAK MOTORKY,NEBO NEVÍM.jE TO U OBOU SVĚTEL STEJNÝ. fAKT NIKDO Z VÁS NEMÁ TENHLE PROBLÉM,VŠEM TO FUNGUJE NORMÁLNĚ? kámo tak to ti povím že tenhle problém nemám jde mi to v pohodě štelovat a to sem je byl seřizovat taky už na STK takto ti neporadím teda zkus to nějak vymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 TAkOVÁ OTÁZAKA,NA TY CO UŽ TY SVĚTLA MAJÍ. NIKDO NEMÁTE PROBLÉM S NAKLÁPĚNÍM? JÁ KDYŽ TAM CVAKNU TY MOTORKY,TAK SE PARABOLA OPŘE UVNITŘ O OKRAJ TOHO KROUŽKU A NEJDE S TÍM NIC DĚLAT,MUSÍM MÍT TY MOTORKY STÁHLÉ NA NEJMÍN,ABYCH JE TAM VŮBEC NACVAKL A JSEM RÁD ŽE TO SVÍTÍ TAK AJKO PŘI NULOVÉ ZATĚŽI,SEŘÍDIT TO NEJDE,MĚŘIL JSEM VZDÁLENOSTI U STARÝCH SVĚTEL A HAPRUJE TAM ZHRUBA PUL CENTIMETRU,TAKŽE BUD ZKRÁTIT NĚJAK MOTORKY,NEBO NEVÍM.jE TO U OBOU SVĚTEL STEJNÝ. fAKT NIKDO Z VÁS NEMÁ TENHLE PROBLÉM,VŠEM TO FUNGUJE NORMÁLNĚ? mne naklapanie funguje normalne, mas tam dobre zacvaknute tie motorceky? mne to tam islo dost tazko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 TAkOVÁ OTÁZAKA,NA TY CO UŽ TY SVĚTLA MAJÍ. NIKDO NEMÁTE PROBLÉM S NAKLÁPĚNÍM? JÁ KDYŽ TAM CVAKNU TY MOTORKY,TAK SE PARABOLA OPŘE UVNITŘ O OKRAJ TOHO KROUŽKU A NEJDE S TÍM NIC DĚLAT,MUSÍM MÍT TY MOTORKY STÁHLÉ NA NEJMÍN,ABYCH JE TAM VŮBEC NACVAKL A JSEM RÁD ŽE TO SVÍTÍ TAK AJKO PŘI NULOVÉ ZATĚŽI,SEŘÍDIT TO NEJDE,MĚŘIL JSEM VZDÁLENOSTI U STARÝCH SVĚTEL A HAPRUJE TAM ZHRUBA PUL CENTIMETRU,TAKŽE BUD ZKRÁTIT NĚJAK MOTORKY,NEBO NEVÍM.jE TO U OBOU SVĚTEL STEJNÝ. fAKT NIKDO Z VÁS NEMÁ TENHLE PROBLÉM,VŠEM TO FUNGUJE NORMÁLNĚ? mne naklapanie funguje normalne, mas tam dobre zacvaknute tie motorceky? mne to tam islo dost tazko Ne ne,nejsem blbej,živím se opravováním aut,takže problém je fakt ve světlech.Jeden motorek jsem zkrátil a problém je vyřešen,zítra udělám ještě ten druhej a snad teda bude pokoj. Jinak poznatky jsou takové. Světla potkávací svítí o něco lépe než originály,a co se týče světel do dálky,tak to je balada,připadám si jako bych měl ještě někde nějaký přídavný.Takže až na tu kvalitu zpracování uvnitř světla(made in Taiwan) to můžu doporučit. Ale mám trochu strach z těch světelnejch kroužků do budoucna,jak to odejde,je celý světlo na vyhození. A když to viděla moje bejvalka,co má taky fábku,tak si málem stříkla do textilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Ne ne,nejsem blbej,živím se opravováním aut,takže problém je fakt ve světlech.Jeden motorek jsem zkrátil a problém je vyřešen,zítra udělám ještě ten druhej a snad teda bude pokoj. Jinak poznatky jsou takové. Světla potkávací svítí o něco lépe než originály,a co se týče světel do dálky,tak to je balada,připadám si jako bych měl ještě někde nějaký přídavný.Takže až na tu kvalitu zpracování uvnitř světla(made in Taiwan) to můžu doporučit. Ale mám trochu strach z těch světelnejch kroužků do budoucna,jak to odejde,je celý světlo na vyhození. A když to viděla moje bejvalka,co má taky fábku,tak si málem stříkla do textilu aha oki, ja som nastastie nemusel nic skracovat. o tom ako svietia mas uplnu pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Ne ne,nejsem blbej,živím se opravováním aut,takže problém je fakt ve světlech.Jeden motorek jsem zkrátil a problém je vyřešen,zítra udělám ještě ten druhej a snad teda bude pokoj. Jinak poznatky jsou takové. Světla potkávací svítí o něco lépe než originály,a co se týče světel do dálky,tak to je balada,připadám si jako bych měl ještě někde nějaký přídavný.Takže až na tu kvalitu zpracování uvnitř světla(made in Taiwan) to můžu doporučit. Ale mám trochu strach z těch světelnejch kroužků do budoucna,jak to odejde,je celý světlo na vyhození. A když to viděla moje bejvalka,co má taky fábku,tak si málem stříkla do textilu aha oki, ja som nastastie nemusel nic skracovat. o tom ako svietia mas uplnu pravdu Tak to bud rád,páč než jsem přišel na to jak to zkrátit,tak to trvalo a nikomu bych to fakt nepřál. Možná sem hodím nějaký photo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 pekne , len k tym ciernym mi nejako nepasuje ta chrom maska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 pekne , len k tym ciernym mi nejako nepasuje ta chrom maska... Mno já si právě myslím že pasuje,kdybych tam dal ty celý chromový,tak v tom neviniknout tolik ty kruhový obrysy těch parabol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Mno já si právě myslím že pasuje,kdybych tam dal ty celý chromový,tak v tom neviniknout tolik ty kruhový obrysy těch parabol mne sa to takto paci viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Tak dneska jsem tam nastřelil ještě H.I.D xenony,no je to něco nesrtovnatelnýho se žárovkama,dokonce vedle mě stál kámoš s OII a origo xenonama a snad to svítilo i o chlup líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 pekne , len k tym ciernym mi nejako nepasuje ta chrom maska... Mno já si právě myslím že pasuje,kdybych tam dal ty celý chromový,tak v tom neviniknout tolik ty kruhový obrysy těch parabol tak jsem viděl naživo, ty hradečáku jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.