maca Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 dneska jsem byl na nákupech a dneska v poho nemlžely se... asi to bude tím že je venku relativně teplo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 dneska jsem byl na nákupech a dneska v poho nemlžely se...asi to bude tím že je venku relativně teplo.... paráda ne tak aspoň už víš že na jaře to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 [a tachment=50215:PC010202.jpg]Tady jsou ty slíbený photo montáže HID přestavbový sady xenonů na F 1.4MPI Nefotil jsem to jako seriál,ale jko hotovou věc. I s tím než jsem to vymyslel mi to zabralo cca 2,5h přičemž vymyslet kam dát ty trafa bylo to nejtěžší,původně jsem myslel že je dám na kastli,ale byl by to problem a nechtěl jsem nikam nic vrtat. Takhle byla montáž nejrxychlejší,na oko myslím profi a co jsem pak zjistil dodatečně,takhle to mají namontovaný i origo xenony,což jsem ale nikdy neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 [atachment=50215:PC010202.jpg]Tady jsou ty slíbený photo montáže HID přestavbový sady xenonů na F 1.4MPI Nefotil jsem to jako seriál,ale jko hotovou věc. I s tím než jsem to vymyslel mi to zabralo cca 2,5h přičemž vymyslet kam dát ty trafa bylo to nejtěžší,původně jsem myslel že je dám na kastli,ale byl by to problem a nechtěl jsem nikam nic vrtat. Takhle byla montáž nejrxychlejší,na oko myslím profi a co jsem pak zjistil dodatečně,takhle to mají namontovaný i origo xenony,což jsem ale nikdy neviděl Jaká země je výrobcem těchhle sad...? Jen si nemysli že je to to nejtěžšší vymyslet kam je pošleš u 1,4MPI...U TDI a origo xenon lamp je o doast horší najít místo kam dát další krabičku... Jinak montáge super práce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) To najmis....No já si myslím,že i u TDi to pujde stejně,ono u toho levýho světla jak je baterka to bude stejně našlapaný a když budeš chtít krabičku navíc,tak je kam poslat i u Tdi:palec2: Kdo to vyrábí tam absolutně není,le ani bych to nezkoumal. Uvažuju že za ty prachy to strčím ještě do dálkovejch Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: stralis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) To najmis....No já si myslím,že i u TDi to pujde stejně,ono u toho levýho světla jak je baterka to bude stejně našlapaný a když budeš chtít krabičku navíc,tak je kam poslat i u Tdi:palec2: Kdo to vyrábí tam absolutně není,le ani bych to nezkoumal. Uvažuju že za ty prachy to strčím ještě do dálkovejch právě že u tý baterky to na origo xenon nemáš kam dát,když tam jedna krabička už je a mezi ní a baterkou je cca 2cm... Já jen pro zajímavost,kdo to vyrábí.... Jj pošly je tam...pak teprv uvidíš v noci na cestu ale i mimo ní... Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) To najmis....No já si myslím,že i u TDi to pujde stejně,ono u toho levýho světla jak je baterka to bude stejně našlapaný a když budeš chtít krabičku navíc,tak je kam poslat i u Tdi:palec2: Kdo to vyrábí tam absolutně není,le ani bych to nezkoumal. Uvažuju že za ty prachy to strčím ještě do dálkovejch právě že u tý baterky to na origo xenon nemáš kam dát,když tam jedna krabička už je a mezi ní a baterkou je cca 2cm... Já jen pro zajímavost,kdo to vyrábí.... Jj pošly je tam...pak teprv uvidíš v noci na cestu ale i mimo ní... No říkám,že je to kam poslat a to netvrdím že to bude na světle,ten kabel je od toho dost daleko,tohle už mám krásně vymyšlený,takže ani u Tdi s origo xenonem by nebyl problem dodat tuhle sadu navíc Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: stralis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) To najmis....No já si myslím,že i u TDi to pujde stejně,ono u toho levýho světla jak je baterka to bude stejně našlapaný a když budeš chtít krabičku navíc,tak je kam poslat i u Tdi:palec2: Kdo to vyrábí tam absolutně není,le ani bych to nezkoumal. Uvažuju že za ty prachy to strčím ještě do dálkovejch právě že u tý baterky to na origo xenon nemáš kam dát,když tam jedna krabička už je a mezi ní a baterkou je cca 2cm... Já jen pro zajímavost,kdo to vyrábí.... Jj pošly je tam...pak teprv uvidíš v noci na cestu ale i mimo ní... No říkám,že je to kam poslat a to netvrdím že to bude na světle,ten kabel je od toho dost daleko,tohle už mám krásně vymyšlený,takže ani u Tdi s origo xenonem by nebyl problem dodat tuhle sadu navíc Já ty kabely zas tak dlouhý neměl...a nechtěl sem je prodlužovat aby nebyl časem problém s propojením(utěsnění proti vodě,oxidace kontaktu...) Sice trochu svérázné řešení,ale co..na tuning cup se nechystám tak co... hlavně že to fachčí.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...037&st=1125 Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 For STRALIS: počuj chlape mam na teba jednu veeeľku prozbičku. Neposlal by si mi fotky tych angel eyes na tvojom aute pofotene cez den? chce by som isť do toho ale neviem ako budu vyzerať čierne svetla na modrej tiež mam modru... Mohol by si z viacerych uhlou nafotiť? diki moc bol by velmi rad. :help: :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) For STRALIS: počuj chlape mam na teba jednu veeeľku prozbičku. Neposlal by si mi fotky tych angel eyes na tvojom aute pofotene cez den? chce by som isť do toho ale neviem ako budu vyzerať čierne svetla na modrej tiež mam modru... Mohol by si z viacerych uhlou nafotiť? diki moc bol by velmi rad. :help: :help: To můžu,jenže ted jedu v noci do Nemecka,přijedu zítra večer,a vezu auto fofrem na pokovení skel,což bude na dva dny,ale něco sem dám co mám Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: stralis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 To můžu,jenže ted jedu v noci do Nemecka,přijedu zítra večer,a vezu auto fofrem na pokovení skel,což bude na dva dny,ale něco sem dám co mám no tak preji prijemnou cestu a hlavne bez nehody... kdyz to budes mit pokoveny skus sfotit ale taky z boku ne jenom ze predu jinak dik moc aspon za tyhle fotecky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 For Stenly jj díkas,asi za 20min vyrážím. Až to bude pokovený,něco někam zase hodím,ještě se akorát rozmejšlím,jak to udělam,jestli předek 30%,zadek60% a kufr90% nebo předek 30%,zadek 60% a kufr 90% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 For Stenly jj díkas,asi za 20min vyrážím. Až to bude pokovený,něco někam zase hodím,ještě se akorát rozmejšlím,jak to udělam,jestli předek 30%,zadek60% a kufr90% nebo předek 30%,zadek 60% a kufr 90% ja si myslim ze nejlip bude asi predek 30%, zadek 60% a kufr 90% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 origo xena mají jednu z těch VN krabiček v brejlích uprostřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 For STRALIS: počuj chlape mam na teba jednu veeeľku prozbičku. Neposlal by si mi fotky tych angel eyes na tvojom aute pofotene cez den? chce by som isť do toho ale neviem ako budu vyzerať čierne svetla na modrej tiež mam modru... Mohol by si z viacerych uhlou nafotiť? diki moc bol by velmi rad. :help: :help: ahoj stenly. pozri si este moj vt stralis-ovho auta na str.12 naspodu, myslim, ze k ciernym svetlam sa hodi viac cierna maska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redmenn Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 tak dorazila další várka světel, mimochodem pokud by někdo chtěl xenony, tak cena za h1/h7 je 2900,- vč dph; doklad a záruka samozřejmostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 ja si myslim ze nejlip bude asi predek 30%, zadek 60% a kufr 90% Tak přesně takhle jsem si to i naporoučel já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 ahoj stenly. pozri si este moj vt stralis-ovho auta na str.12 naspodu, myslim, ze k ciernym svetlam sa hodi viac cierna maska presne ako vravis.. je to krajšie ale ako sa vravy 100ludi 100 chuti... čiže keď sa to takto paci stralisovy tak nech to ma chromove... inač mne sa pači čierny maska.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Tak přesně takhle jsem si to i naporoučel já a už maš auto doma??? som veľmi zvedavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 zítra zkusmo vpálim do světel namodralé potkávačky co mi doma leží přes rok uvidim jak to bude svítit aspon nebude světlo nažloutlé..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Zitra by me meli prijit konecne svetla od pana KOPACKA, tak jsem zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Zitra by me meli prijit konecne svetla od pana KOPACKA, tak jsem zvedav hlavně at se ti nepotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 hlavně at se ti nepotí ja myslím že budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 zítra zkusmo vpálim do světel namodralé potkávačky co mi doma leží přes rok uvidim jak to bude svítit aspon nebude světlo nažloutlé..... ja je tam mám od philipse a je to gut ale ta přestavba Hdi mě láká více ale děj je tam ja je tam dal hned po prvním dni a vypadá to lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 hlavně at se ti nepotí Ja tak nejak doufam, ze varka 2 bude o kvalitu lepsi zatim jsem kupoval vsechny veci jako jedny z prvnich a skoro vzdy nejaky problem, takze tentokrat jsem se nacekal uz dost a cekam, jestli to k necemu bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.