Přejít na obsah

ANGEL EYES

PTiCA

Doporučené příspěvky

tak dnes jsem si řekl, že na to kašlu a koupím je. Tak po 14.hod jsem začal shánět a sehnal. Kdybych nebyl línej, měl bych je už navečer doma, ale zítra si pro ně jedu do Jičína za 4300 Kč. Je to objednáno z firma OB autodíly z HK. Pán byl tak milej, že mi to doveze i napůl cesty, abych to neměl tak daleko:) Záruka 2 roky atd. Tak zítra odpol budu montovat a dávat hidky:)

supr,hlavně at se ti nerosí ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak celé odpoledne jsem s nima jezdil atd a nerosí se ani trošičku. Takže várka číslo 2 už je vychytaná a vše funguje tak jak má. Jen mám dotaz, mrkněte prosím na Sněhulku, jsou tam fotky kresby na zemi, zajímá mě, jestli vám to taky dělá. Hlavně vy s hidkama. Jinak světla nejsou ještě seřízená podle STK ale jen v garáži v Kauflandu:) Díky

Odkaz ke komentáři

Tak celé odpoledne jsem s nima jezdil atd a nerosí se ani trošičku. Takže várka číslo 2 už je vychytaná a vše funguje tak jak má. Jen mám dotaz, mrkněte prosím na Sněhulku, jsou tam fotky kresby na zemi, zajímá mě, jestli vám to taky dělá. Hlavně vy s hidkama. Jinak světla nejsou ještě seřízená podle STK ale jen v garáži v Kauflandu:) Díky

mě se nerosí ani první serie dělalo mi to první 3 dny ted už nic lollol

Odkaz ke komentáři

tak dnes jsem si řekl, že na to kašlu a koupím je. Tak po 14.hod jsem začal shánět a sehnal. Kdybych nebyl línej, měl bych je už navečer doma, ale zítra si pro ně jedu do Jičína za 4300 Kč. Je to objednáno z firma OB autodíly z HK. Pán byl tak milej, že mi to doveze i napůl cesty, abych to neměl tak daleko:) Záruka 2 roky atd. Tak zítra odpol budu montovat a dávat hidky:)

Tak pak napiš jak si spokojenej :) Taky bych je možná kupovala tam, má dobrý ceny

Odkaz ke komentáři

Tak světýlka mají najeto okolo 800 km a ani tečka zamlžení. Kroužky svítí libově, paraboly už nic moc, ale není se snad čemu divit. Byl jsem zvyklej na HIDky bez clonítek a navíc tato světla nejsou vůbec seřízená, takže svítí moc krátce před auto. Jinak naprostá spokojenost.

Odkaz ke komentáři

Teď jsem byl u jednoho chlapa na dílně a montoval někomu AE v chromu. ASi várka číslo 1. Nefunkční naklápění. Motorky tam skoro nešly nacpat. AE parabola má dirku na nacvaknutí, já u druhé várky mám už drážku a na konci je jakoby dirka. Docela se s tím navztekali a navíc to moc nešlo seštelovat. Jedno světlo svítí trošku jinam

Odkaz ke komentáři

Teď jsem byl u jednoho chlapa na dílně a montoval někomu AE v chromu. ASi várka číslo 1. Nefunkční naklápění. Motorky tam skoro nešly nacpat. AE parabola má dirku na nacvaknutí, já u druhé várky mám už drážku a na konci je jakoby dirka. Docela se s tím navztekali a navíc to moc nešlo seštelovat. Jedno světlo svítí trošku jinam

no nevím jestli to byl problém první várky já krom prvních 3 dnů uplně spokojený se světlama myslím tím mlžení které přestalo a vše vpohodě :palec2:

Odkaz ke komentáři

To je dobře, jsou s tím prý trošku problémy, zvláště prý naklápění na první várce je tak trošku nefunkční. Na tom autě motorky cvakaly jak o život a nakonec to přestalo jít úplně. Jinak tu dirku v parabole dokonce nahřívali, aby tam tu kuličku z motorku nacpali

Odkaz ke komentáři

Zajimal by me Vas nazor.

Toto se pise v diskuzi u pana kopacka:

Datum: 30.09.2007 09:43:04; Od: Anonym

Titulek: Bez titulku

Dobry den, zajimalo by me zda jdou zarovky v parabole vymenit a zda se za cockou skryva potkavaci zarovka. Mam totiz nainstalovane xenonove vybojky v klasickych lampach a chtel bych je pouzit i do vasich svetel. JDe to?

odpovědět

Datum: 30.09.2007 14:49:24; Od: Ing. Vlastislav Kopáček

Titulek: Re: Bez titulku

samozřejmě jdou vyměnit oboje žárovky, jak na dálkové, tak potkávací světlo.

odpovědět

Datum: 01.10.2007 15:44:42; Od: Anonym

Titulek: Xenonove vybokjky

dobry den, zajima mne zda mohu misto potkavacich H7 dat tyto vybojky. mam je v origo lampach a chtel bych je mit i v tech vasich. dekuji

odpovědět

Datum: 02.10.2007 08:40:01; Od: Ing. Vlastislav Kopáček

Titulek: Re: Xenonove vybokjky

dobrý den,

podle vyjádření Eagle Eyes je to možné pouze do čoček pro potkávací světlo.

Jestli to dobre chapu, zde pise pan Kopacek, ze je mozne zabudovat do potkavaciho svetla Xenonove vybojky a je to umoznene z rozhodnuti vyrobce.

Ale kdyz me prisly svetla domu, tak jsem cekal napr nejaky aspon maly papir, co se tyka homologace v zemich EU a nic a nasel jsem tam papirek s cervenymi pismem a na nem neco takove:

Pokud do svetel nainstalujete HID xenonovou sadu, zaruka Vam na svetla nebude platit"

Takze kde je pravda?

Odkaz ke komentáři

Ani nahodou... nic k tomu nebylo

jinak jsem se celkem pobavil, protoze psal ze ze 40 sad mel 2 reklamace ktere vyresil vymenou do 48 hodin za nove..

Situace u me, kdyz jsem mu volal, ze mam ulomeny drzak: " poslete a ja to tady dam borcovi, aby to svaril"

O zadne vymene za nove nebyla rec ani nahodou a vse hazel na ceskou postu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...